ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2016 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Στο πλαίσιο στήριξης δράσεων που αναδεικνύουν θέματα ισότητας, αλληλοσεβασμού, ίσων ευκαιριών και δικαιωμάτων των δύο φύλων, ο Δήμος Ιλίου και η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας φιλοξένησαν τη θεατρική παράσταση «Να με θυμάσαι» της Βάνας Πεφάνη,

στο θέατρο του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης», το βράδυ της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου 2016. Το θεατρικό έργο, μάγεψε το κοινό που παρακολούθησε έξι γυναίκες να ξεδιπλώνουν την ιστορία τους και να μεταλαμπαδεύουν τις αξίες του χθες στο σήμερα, δίνοντας αφορμές για συγκίνηση και ελπίδα, αφορμές για να διατηρήσουμε τους δεσμούς μας με την ιστορία, που κάποιοι έγραψαν για εμάς, διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον.  Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος κατά τον σύντομο χαιρετισμό του σημείωσε:
«Τέτοιες δράσεις ευαισθητοποίησης, θα πρέπει να πραγματοποιούνται πέραν των παγκόσμιων ημερών και χωρίς ιδιαίτερη αφορμή, προκειμένου να μας υπενθυμίζουν το σημαντικό αυτό ζήτημα. Γιατί ακόμη και σήμερα, στερεοτυπικά κατάλοιπα συνεχίζουν να προκαλούν δυσαρμονίες στην ισότητα των δύο φύλων. Όσα δικαιώματα θεωρούμε σήμερα αυτονόητα, κερδήθηκαν με αγώνες και θυσίες κάποιων ανθρώπων.»

Πιο Δημοφιλή