ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 23 Ιουλίου 2016 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Η κατάσταση στο Πάρκο Τρίτση μέρα με τη μέρα γίνεται και χειρότερη. Για μια ακόμα φορά υπάρχει διακοπή της ηλεκτροδότησης από τη ΔΕΗ λόγω συσσωρευμένων οφειλών. Το πάρκο το βράδυ μένει στο σκοτάδι, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των εκατοντάδων λαϊκών οικογενειών που το επισκέπτονται καθημερινά για να πάρουν μια ανάσα δροσιάς.

Ενώ βρισκόμαστε στο μέσο της αντιπυρικής περιόδου, δεν έχει γίνει ολοκληρωμένη αποψίλωση του χώρου με αποτέλεσμα το πάρκο να είναι στο έλεος μιας πιθανής πυρκαγιάς.
Είναι τεράστιες οι ευθύνες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που ενώ κινδυνεύει η ίδια η ύπαρξη του πάρκου, εξαντλεί την «παρέμβαση» της στη δημοσιοποίηση του νέου διοικητικού σχήματος , χωρίς να έχει διαθέσει ούτε ένα ευρώ για να αντιμετωπισθούν οι άμεσες ανάγκες του. Από το Μάη του 2015, δεν έχει δώσει λύση στο απαράδεκτο ζήτημα της μη καταβολής της μισθοδοσίας των 3 υπαλλήλων του πάρκου, που αντιμετωπίζουν πλέον σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης.
Καλούμε το λαό της περιοχής να οργανώσει την πάλη του για την περιφρούρηση του πάρκου Τρίτση και να διεκδικήσει:
•       να πληρωθούν εδώ και τώρα οι εργαζόμενοι του πάρκου και να διασφαλισθεί η απρόσκοπτη μισθοδοσία τους
•       αποκλειστική, σταθερή και επαρκή χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό ώστε να είναι το πάρκο στη διάθεση του λαού της περιοχής για ελεύθερη και δωρεάν χρήση
•       έκτακτη χρηματοδότηση για την κάλυψη των άμεσων αναγκών
•       πρόσληψη επαρκούς και μόνιμου προσωπικού με πλήρη εργασιακά δικαιώματα, ώστε να εξασφαλίζεται η λειτουργία, η συντήρηση και η φύλαξη του χώρου
•       ολοκληρωμένο σχέδιο πυροπροστασίας του πάρκου
Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Κεντρικού Φεστιβάλ «ΚΝΕ-Οδηγητή» που θα γίνουν στο Πάρκο Τρίτση στις 22, 23 και 24 Σεπτέμβρη.


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Πιο Δημοφιλή