ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 21 Απριλίου 2016 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Αντιπροσωπεία των Επιτροπών Αγώνα Κατοίκων Ιλίου ενάντια στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, μαζί με μέλη της Επιτροπής Αγώνα Κατοίκων - Γονέων Αγίου Νικολάου κατέθεσαν στην πολεοδομία αίτημα (αρ. πρωτοκόλλου 2855/16)

που υπογράφουν ΟΛΟΙ οι συναγωνιστές που συμμετείχαν στην αποκαθήλωση της παράνομης κεραίας
  της VODAFONE επί της οδού Αγίου Νικολάου 103 στο Ίλιον, με το οποίο ζητούν την εκτέλεση της από 04/11/2013 αυτοψίας της πολεοδομίας βεβαίωση αυθαιρέτου, και την άμεση κατεδάφιση αυτού.

 

 

Οι υπάλληλοι της πολεοδομίας ενημέρωσαν με τη σειρά τους τα μέλη των Επιτροπών μας πως εκκρεμεί η εκδίκαση της ένστασης που έχει καταθέσει η εταιρεία VODAFONE στην απόφαση της πολεοδομίας με την οποία βεβαιώνει την Επιτροπή Κατοίκων ότι... "έχει καταγραφεί από την 04/11/2013 (ΑΥ 71/13) ως αυθαίρετα εγκατεστημένο κεραιοσύστημα κινητής τηλεφωνίας στην ταράτσα οικοδομής ιδιοκτησίας VODAFONE-PANAFON ABET από το Τμήμα Ελέγχου Κατασκευών της Υπηρεσίας μας. Στην διεύθυνση αυτή δεν έχει χορηγηθεί από την Υπηρεσία μας οποιαδήποτε έγκριση για εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας μέχρι σήμερα" (βλέπε παρακάτω έγγραφο).


Οι υπάλληλοι της Πολεοδομίας μας ανέφεραν πως λόγω της απεργίας των δικηγόρων, η έφεση θα καθυστερήσει να εκδικαστεί, και πως οι αγωνιζόμενοι κάτοικοι έχουν το δικαίωμα να παρευρεθούν σε αυτή.
Είναι απορίας άξιο, πως ενώ υπάρχει βεβαιωμένα παράνομη εγκατάσταση και λειτουργία επί σειρά ετών, κεραιοσυστήματος της εταιρίας VODAFONE στο σημείο, πως είναι δυνατόν η πολεοδομία να δέχεται να εξετάσει μετά από τόσα χρόνια αυθαιρεσίας, ένσταση (!!!) της εταιρίας. Σε τι ακριβώς ενίσταται η εταιρεία κύριοι?? Με ποιο σκεπτικό κατατέθηκε ένσταση σε απόφαση αυθαίρετης και χωρίς καμία άδεια εγκατάσταση? 

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕ Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ? 

ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ Η ΚΕΡΑΙΑ?
ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ? ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ? ΕΕΤΤ?
Στις Δημοκρατίες κυρίαρχη πρέπει να είναι η Κοινωνία των πολιτών και όχι τα συμφέροντα των εταιρειών.

Οι Επιτροπές Αγώνα Κατοίκων Ιλίου ενάντια στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας υπόσχονται πως θα συνεχίσουν να παρακολουθούν στενά το θέμα και θα αποκαλύψουν με στοιχεία την όποια προσπάθεια μαγειρέματος ή κουκουλώματος του θέματος επιχειρηθεί. Έχουν γνώση οι φύλακες.
Οι Επιτροπές Αγώνα Κατοίκων Ιλίου ενάντια στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνδημότες μας, τους συναγωνιστές, τους κατοίκους, τους γονείς και τους μαθητές, θα κάνουμε τα πάντα για να μάθουμε και να ενημερώσουμε εγκαίρως για να παραβρεθούμε στην εκδίκαση της "ένστασης" της VODAFONE, καθώς επίσης και στο να μην ξαναλειτουργήσει ΠΟΤΕ η συγκεκριμένη κεραία πάνω από τα κεφάλια των γειτόνων μας και των παιδιών μας με οποιοδήποτε τρόπο και με οποιοδήποτε κόστος.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.

 

Πιο Δημοφιλή