ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 08 Μαρτίου 2016 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 , στα πλαίσια των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Ιλίου , το Σωματείο Ελληνικών Χορών "Παραδοσιακή Φλόγα" παρουσίασε το αποκριάτικο έθιμο - χορευτικό δρώμενο , Μπούλες της Νάουσας .

Η ιματιοθήκη του Σωματείου , με αυθεντικά κουστούμια της περιοχής που ανήκουν στην πλούσια συλλογή μας με αποκριάτικες ενδυμασίες απ΄όλη την Ελλάδα , έντυσε με ιεροτελεστία τους άντρες που θα λάμβαναν μέρος στο δρώμενο.
Με απόλυτο σεβασμό ως προς το έθιμο , το "μπουλούκι" παρουσίασε με ιεραρχία μερικούς απ΄τους χορούς του δρώμενου και καταχειροκροτήθηκε απ΄τους παρευρισκομένους. 

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο χοροδιδάσκαλο μας Θοδωρή Μπότσαρη για όλη την προσπάθεια του να μεταφέρει με προσοχή και σεβασμό το ύφος των χορών και το χρώμα της περιοχής στους διδασκόμενους άντρες , καθώς και στην χοροδιδάσκαλο μας Βαρβάρα Μπότσαρη για όλη την επιτήρηση , συμβολή και καθοδήγηση της κατά την διάρκεια της εκμάθησης του εθίμου .
Συγχαρητήρια και στους συμμετέχοντες άντρες για όλη την υπομονή και επιμονή τους να τιμήσουν και να μάθουν το έθιμο της Νάουσας. Ο ενθουσιασμός σας , η σοβαρότητα σας και το ενδιαφέρον σας για την ακριβή μεταφορά σε ένα αστικό περιβάλλον σαν της Αθήνας ενός τέτοιου εθίμου, σας τιμά ιδιαίτερα και μας κάνει περήφανους σαν Σωματείο.
Και του χρόνου ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ !!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πιο Δημοφιλή