ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 01 Μαρτίου 2016 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου και Αντιπροέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Αντώνη Κακούρη, στην έκτακτη συνεδρίαση την Κυριακή 28/2/2016 με θέμα την δημιουργία χώρου συγκέντρωσης μεταναστών στο Δήμο Ιλίου. Τα ίδια περίπου δήλωσε και χτες το πρωί στο πάρκο Τρίτση σε τηλεοπτικό συνεργείο όταν παραβρέθηκε εκεί, μαζί με τον επίσης Δημοτικό Σύμβουλο Παντελή Πατακιά. 

Ακολουθεί απομαγνητοφωνημένη η τοποθέτηση του Αντώνη Κακούρη.

 

Αντώνης Κακούρης : Καλείτε η Τοπική Αυτοδιοίκηση γενικότερα και όχι ο Δήμος ο δικός μας μόνο, για να πληρώσει το μάρμαρο. Το μάρμαρο και τις εξυπνάδες της κυρίας Τασίας και όλων των υπολοίπων. Έτσι είναι τα πράγματα, την έχουμε χάσει την κυρία Τασία και την ψάχνει ο Χαρδαβέλας επειδή έχει εξαφανιστεί, για να μας δώσει τα φώτα της, τι θα γίνει από εδώ και πέρα και ξέρετε εγώ θα έλεγα όχι χίλιους να φιλοξενήσουμε, αλλά και δυο και τρεις χιλιάδες και όχι μόνο να τους βοηθήσουμε, να βοηθήσει ο στρατός, το υπουργείο, να βοηθήσουμε και όσοι μπορούμε από την τ΄σεπη μας, αλλά, να ξέρουμε που θα τελειώσει αυτό το πράγμα.
Ο κος Γραμματέας, όχι μόνο δεν μας έδωσε χρόνο, μας είπε για χίλια άτομα, έτσι υπολογίζει, αλλά δεν μπορώ λέει να σας πω ακριβώς, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας. Οι εκτιμήσεις τους  λέγανε, ότι σε ένα βράδυ θα σκίσουν τα μνημόνια, λέγανε ότι θα βαράν τον ταμπουρά και θα χορεύει τσιφτετέλι η Μέρκελ και μας έχει σκίσει η Μέρκελ, το καταλάβατε αυτό; Σε ποιες εκτιμήσεις δηλαδή να βασιστούμε  αυτών των ανθρώπων; Όταν έχουμε μέσα σε ένα χρόνο που είναι κυβέρνηση, κάθε μέρα δύο και τρεις χιλιάδες να μπαίνουν στα νησιά, διαβάζετε για τις κρατήσεις του τουρισμού στα νησιά του Αιγαίου; Έχετε υπ όψιν σας τι ζημιά έχουν πάθει τα νησιά αυτά; Ξέρετε τώρα είναι χειμώνας και μπαίνουν τρεις-τέσσερις χιλιάδες την ημέρα, δηλαδή όταν καλυτερέψει ο καιρός τι θα γίνει; Μπορεί να σταματήσει αυτό το πράγμα;  Εάν ξέραμε που θα σταματήσει, θα φιλοξενήσω και σπίτι μου, για ένα, για δύο, για τρεις, για πέντε, για έξι, για ένα χρόνο! Μα δεν υπάρχει τελειωμός, όλοι οι ταλαίπωροι της γης, ξεκινάνε από της άκρη της Αφρικής, για να περάσουν μέσω Ελλάδος, δεν σας λέει τίποτα που έρχονται από το Μαρόκο που είναι στη βορειοδυτική Αφρική, κάνουν όλη την βόλτα της βορείου Αφρικής, για να μπούνε από την Ελλάδα. Έλεος δηλαδή, που θα πάει αυτό το πράγμα; Να φιλοξενήσουμε βεβαίως, να βοηθήσουμε βεβαίως, αλλά μέχρι εκεί, δεν χωράει η χώρα αυτή άλλους!
Πως να το πούμε, πως αλλιώς να το καταλάβουμε και εγώ σας λέω, ότι δεχόμαστε εμείς, 50, 60, 70 χιλιάδες λέει ο υπουργός θα είναι, μάλιστα, έκλεισαν οι άλλοι τα σύνορα, οι κακοί οι Ευρωπαίοι, μπράβο καλά κάνανε τα κλείσανε αυτοί. Τι θα γίνει εδώ, όταν από την μία μπάζει και από την άλλη δεν βγαίνει κανένας, τι θα γίνει δηλαδή. Να φύγουμε εμείς να έρθουν οι άλλοι; Να έρθουν μέχρι εκεί που μπορούμε! Έχουμε κάποια εχέγγυα, ότι θα φιλοξενήσουμε χίλιους για τόσο διάστημα; Όχι! Ευ όσων λοιπόν δεν έχουμε, με συγχωρείτε πάρα πολύ, εμένα η ευαισθησία μου σταματάει μέχρι εκεί. Εγώ θα ψηφίσω προσωπικά όχι.         

Πιο Δημοφιλή