ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 18 Ιανουαρίου 2016 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Η δημοτική κίνηση Ιλίου “Αλληλέγγυα Πόλη – Συνεργασία Ριζοσπαστικής Αυτοδιοίκησης” με την βοήθεια εθελοντών του Αλληλέγγυου Κοινωνικού Φαρμακείου Ιλίου συγκέντρωσαν όλο το προηγούμενο διάστημα μεγάλο αριθμό φαρμάκων με σκοπό να διατεθούν σε δομές αλληλεγγύης που τα έχουν ανάγκη.

Από τα φάρμακα που συγκεντρώθηκαν ένα μέρος παραδόθηκε στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ιλίου, ένα στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στον Ελαιώνα και ένα στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο Ελληνικό.
Η παράδοση του φαρμακευτικού υλικού έγινε την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016, όπου ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και φαρμακοποιός, Σούλης Τσακανίκας, μαζί με μέλη και φίλους της παράταξης, επισκέφτηκε τους παραπάνω χώρους και παρέδωσαν τα δέματα που είχαν συγκεντρωθεί.
Μετά την παράδοση των φαρμάκων στις δομές αυτές, ο Σούλης Τσακανίκας δήλωσε πως “η Αλληλέγγυα Πόλη βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των δομών αλληλεγγύης που επιδεικνύουν εξαιρετικό έργο μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες για την χώρα” και πως “η παράταξη θα συνεχίσει να κάνει ότι είναι δυνατό από πλευράς της για να στηρίξει όσους ανθρώπους έχουν ανάγκη”.

Πιο Δημοφιλή