ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 04 Δεκεμβρίου 2015 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

«Περισσότεροι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Ιλίου και λιγότεροι των Αγίων Αναργύρων-Καματερού ήταν στην περιοδεία της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κυρίας Φώφη Γεννηματά σε σημείο που αναρωτιόντουσαν οι ντόπιοι εάν έχουν αλλάξει τα σύνορα του Δήμου τους»

Σχεδόν στο σύνολό της έδωσε το παρόν στην περιοδεία που πραγματοποίησε η αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού η παράταξη του Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου...

 

 

αποδεικνύοντας έμπρακτα την στήριξη πού παρέχουν στο πρόσωπο της κ. Γεννηματά. Οι Αντιδήμαρχοι και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ιλίου που τίμησαν με την παρουσία τους τη Φώφη Γεννηματά αρχικά στο ΚΑΠΗ στην περιοχή Μυκονιάτικα Αγίων Αναργύρων ήταν : Ο Πρόεδρος του Δημοτικου συμβουλίου Ιλίου Δημήτρης Κουκουβίνος, οι Αντιδήμαρχοι Ανδριάνα Αλεβίζου, Παναγιώτα Μηλιώνη, Γιώργος Κουμαραδιός, οι δημοτικοί σύμβουλοι: Γιάννης Χαραλαμπόπουλος, Θεόδωρος Δεύτος, Κώστας Γκόγκος, Γιώργος Φερεντίνος, Γιάννης Βέργος, Δημήτρης Γαλούνης και από την αντιπολίτευση ο Βασίλης Φεγγερός αλλά και ο τέως αντιδήμαρχος Ιλίου Πετρόπουλος Μπάμπης. Εν συνεχεία ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κουκουβίνος και οι Αντιδήμαρχοι κ. Αλεβίζου και κ. Μηλιώνη την ακολούθησαν και συνέχισαν μαζί της την περιοδεία της στο Καματερό. Παρόν καθ' όλη την διάρκεια της περιοδείας ήταν και ο πρώην Δήμαρχος Ιλίου Βασίλης Κουκουβίνος καθώς και μέλη της τοπικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Ιλίου.

 

 

 

 

 

 

Πιο Δημοφιλή