ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 21 Οκτωβρίου 2015 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Δεκάδες συμπολίτες μας να ψάχνουν τι πετιέται μετά από κάθε λαϊκή, τα παιδιά στις σχολικές μονάδες να στερούνται το δεκατιανό, σπίτια με ρεύμα κομμένο, οικογένειες να μην ξέρουν τι θα βάλουν στο τσουκάλι για να φάνε, και συνανθρώπους μας να δούνε που θα στεγαστούνε

Υπεύθυνοι της παραπάνω κατάστασης είναι η συνεχιζόμενη μνημονιακή πολιτική από τις προηγούμενες κυβερνήσεις αλλά και με τη ψήφιση του τρίτου μνημονίου και τα νέα μέτρα του πολυνομοσχεδίου και του προϋπολογισμού που εξήγγειλε η δήθεν αριστερή αλλά πέρα για πέρα μνημονιακή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Δεν έχουμε καμία ψευδαίσθηση ότι διαφορες κοινωνικές δομές θα λύσουν το πρόβλημα. Μάλιστα όταν εμπνευστές αυτών των κοινωνικών δομών είναι αυτοί που δημιουργησαν το πρόβλημα, βάζοντας ως Δικαιούχους, φορείς μια σειρά από Μ.Κ.Ο. που συμπράττουν με τους Ο.Τ.Α.  Δεν έχουμε καμία ψευδαίσθηση ότι η  σημερινή Διοίκηση μπορεί να γίνει πιο διεκδικητική από μόνη της. Τα παραδείγματα πολλά: Κεραίες-Χαράτσια-πλειστηριασμοί.  Απαιτούμε όμως να είναι περισσότερο ουσιαστική και λιγότερο επικοινωνιακή.  Η κοινωνική πολιτική ασκείται έστω και εν μέρει, με την αξιοποίηση &  ανάπτυξη όλων των κοινωνικών δομών (όπως του Δημοτικού λαχανόκηπου όπου συνεχίζει να μην υπάρχει στο Δήμο μας) και όχι με την υποτυπώδη λειτουργία κάποιων από αυτών όπως το κοινωνικό παντοπωλείο. Πολύ περισσότερο δεν ασκείται με την εκχώρηση του δικαιώματος πώλησης φαγητών χαμηλού κόστους σε ιδιωτικά επιχειρηματικά συμφέροντα, όπου φαίνεται να μην τηρούν ούτε καν τα συμφωνηθέντα. Τα δημοτικά ιατρεία υπολειτουργούν όταν στη πόλη μας, όταν λειτουργεί κοινωνικό ιατρείο από αλληλέγγυους γιατρούς με 13 ειδικότητες  και τη στήριξη αλληλέγγυων πολιτών. Το κοινωνικό παντοπωλείο θα αύξανε τη ποσότητα και τους δικαιούχους αν λειτουργούσε, ο Δημοτικός Λαχανόκηπος, αν γινότανε μια προσπάθεια από εθελοντές συνδημότες και των υπηρεσιών του Δήμου και αν γινότανε μια γενναία αναμόρφωση του προυπολογισμού όπου πρόκειται να συζητηθεί προσεχώς.

Πιο Δημοφιλή