ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 04 Σεπτεμβρίου 2015 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Την ανησυχία και την απογοήτευσή του εξέφρασε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου τη Δευτέρα 31.08.2015 για την έγκριση μόλις 17 θέσεων ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, από τις 53 που είχε αιτηθεί συνολικά το Δημοτικό Συμβούλιο

 

 

με την 096/12.03.2015 ΑΔΣ για την κάλυψη των απαραίτητων θέσεων εργασίας, με σκοπό την απρόσκοπτη λειτουργία όλων των δομών του Δήμου Ιλίου σε προσωπικό, λόγω αδυναμίας προσλήψεως μόνιμου προσωπικού, στο πλαίσιο του προγραμματισμού προσλήψεων για το έτος 2015.
«Για πρώτη φορά είμαστε στη δυσάρεστη θέση να καταργήσουμε πολιτιστικά προγράμματα», είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ιλίου και συνέχισε με καυστικό λόγο: «Το πρόβλημα το οποίο βλέπαμε να έρχεται, τελικά ήρθε. Ήδη ξεκινήσαμε με την περικοπή πολιτιστικών προγραμμάτων, λόγω της εμμονής και αυτής της κυβέρνησης να μην εγκρίνει θέσεις εργασίας, την ώρα που εμείς δηλώνουμε ότι θα καλύψουμε τη μισθοδοσία τους από τον δικό μας προϋπολογισμό.»
Οι 17 θέσεις εργασίας που εγκρίθηκαν από το αρμόδιο Υπουργείο Εσωτερικών θα απορροφηθούν κατά μεγάλο ποσοστό από τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς για τη διασφάλιση της  εύρυθμης λειτουργία τους, καθώς και από την Κοινωνική Υπηρεσία. Ο μειωμένος αριθμός θέσεων που εγκρίθηκαν έχει ως αποτέλεσμα την αναστολή των πολιτιστικών και επιμορφωτικών προγραμμάτων, στα οποία έβρισκαν διέξοδο  εκατοντάδες δημότες τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύει η κοινωνία μας.

Πιο Δημοφιλή