ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 11 Ιουνίου 2015 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Το ειδησεογραφικό πόρταλ www.ilionvoice.gr, παραβρέθηκε στη εκδήλωση «Αποδέχομαι και Εκφράζω την Διαφορετικότητά μου» του Κέντρου Πρόληψης ΦΑΕΘΩΝ, όπου ο Πρόεδρος του Κέντρου και ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Ιλίου Βαγγέλης Αυγουλάς, απεύθυνε δημόσιο χαιρετισμό στο κατάμεστο θέατρο ''Μελίνα Μερκούρη'' ο οποίος εμπεριείχε, πολλά «καρφιά» και «μπηχτές» για Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης του Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου.

 

 

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, ζητήθηκε από τον Βαγγέλη Αυγουλά να επαναλάβει και στο μαγνητόφωνο του ilionvoice.gr τον χαιρετισμό του, ο οποίος για εμάς (ισοδυναμεί με ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ) κάτι πού έκανε με πολύ ευχαρίστηση . Αυτό βέβαια, μας δίνει ακόμα περισσότερο την ώθηση, να ψάξουμε περισσότερο το θέμα, επειδή τον τελευταίο καιρό, υπάρχει μια υποψία με κάποιους συλλόγους στο Ίλιον, ότι «όποιος δεν μας κάνει, τον υπονομεύουμε και προσπαθούμε να αλλάξουμε την διοίκησή του για να βάλουμε τα δικά μας παιδιά» (βλέπε Εμπορικό Σύλλογο Ιλίου). 

 
Ακολουθεί ο χαιρετισμός - καταγγελία του Βαγγέλη Αυγουλα :
Φοβάμαι ότι παρά τις τόσες επιτυχίες του Κέντρου ΦΑΕΘΩΝ* σε σύντομο χρονικό διάστημα, παρά το θετικό πρότυπο δομής που με σκληρή δουλειά εδραιώνουμε πανελλαδικά μέρα με την μέρα, μίλησα σήμερα για τελευταία φορά από αυτό εδώ το βήμα ως Πρόεδρος του Κέντρου. Φαίνεται ότι όλα αυτά πού κάναμε, όλα αυτά που πετύχαμε, όλα αυτά πού σχεδιάζουμε, δεν ήταν αρκετά η δεν άρεσαν σε κάποιους άλλους που θα ήθελαν ίσως να τα είχαν κάνει εκείνοι. Γι αυτό και μεθοδεύεται από ότι μαθαίνω από καλά πληροφορημένες πηγές η απομάκρυνσή μου. Ομάδα Δημοτικών Συμβούλων της πλειοψηφούσας παράταξης στο Ίλιον, φαίνεται να θέτει θέμα αντικατάστασής μου από εκπρόσωπο του Δήμου στο Κέντρο ΦΑΕΘΩΝ, παντελώς αναιτιολόγητα. Χάρι στη διαρκή και ουσιαστική ομοφωνία του Δημοτικού μας Συμβουλίου και των δυνάμεων και δυνατοτήτων των εργαζομένων μας, έχουμε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα σε 9 μήνες, ενώ αναλάβαμε εν μέσω κρίσης και σε πολύ δύσκολες συνθήκες, δουλέψαμε και έχουμε πετύχει την επίλυση πολλών προβλημάτων, την εξεύρεση οικονομικών πόρων εν μέσω κρίσης, την ιστορική επίλυση θεσμικών ζητημάτων διοικητικής λειτουργίας των  Κέντρων Πρόληψης πανελλαδικά, στο χώρο της πρόληψης των εξαρτήσεων. Υπενθυμίζω ότι  στη θέση αυτή βρίσκομαι με ομόφωνη απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου από τρεις Δήμους, την Περιφέρεια και άλλους συμπράττοντες φορείς και με ευρύτατη πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου. Ο προγραμματισμός μας για τα επόμενα βήματα και ο σχεδιασμός μας, έχουν ανακοινωθεί δημόσια και με πλήρη διαύγεια, ίσως αυτός όμως ο φιλεργατικός και ολιστικά κοινωνικός στρατηγικός σχεδιασμός μας τελικά να ενοχλεί. Καλώ λοιπόν, σήμερα δημόσια τον Δήμαρχο Ιλίου κ. Νίκο Ζενέτο, να διώξει τα σύννεφα πάνω από το Κέντρο Πρόληψης Φαέθων, και να διασφαλίσει αποφασιστικά και με διάρκεια, την διαδημοτική και δια παραταξιακή αρμονία και λειτουργία της δομής σε όλα τα επίπεδα. Παράλληλα με βαθιά επίγνωση της ευθύνης μου, ενημερώνω δημόσια το Πανελλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης, ότι μικροπολιτικές «τορπίλες» φαίνεται να ετοιμάζουν να πλήξουν τα θεμέλια της ουσιαστικής και συνάμα ιστορικής συνεργασίας και συμπόρευσης, κάτι πού χτίσαμε διοικήσεις και εργαζόμενοι, έχοντας και εγώ προσωπικά πανελλαδική εξουσιοδότηση για αυτό, όλο αυτό τον καιρό.

*Το Κέντρο πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας ΦΑΕΘΩΝ, είναι μία  σύμπραξη των Δήμων Ιλίου, Πετρούπολης, Αγίων Αναργύρων - Καματερού, Περιφέρειας Αττικής, του οργανισμού κατά των ναρκωτικών και των εποπτευόντων Υπουργείων Υγείας και Εσωτερικών.

Πιο Δημοφιλή