ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 01 Μαΐου 2015 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Βαγγέλης Αυγουλάς, πρώην Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών και νυν Δημοτικός Σύμβουλος Ιλίου εκλεγμένος με την παράταξη ''Δημοκρατική Συνεργασία - Νίκος Ζενέτος''.

Για την ιστορία, ο πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος σε σταυρούς προτίμησης Βαγγέλης Αυγουλάς πριν από λίγο και κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου 30/4/2015, πήρε τον λόγο και δήλωσε την ανεξαρτητοποίησή του.

Ακολουθεί παρακάτω η επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Βαγγέλη Αυγουλά.
Προς τους αξιότιμους κ.κ.
Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο και Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Κοιν.: κ. Δήμαρχο Ιλίου Δ Η Λ Ω Σ Η (Σύμφωνα με το άρθρο 12 παρ.3 του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου) Ίλιον, 30η Απριλίου 2015 Αξιότιμοι Κύριοι, Στις εκλογές της 18ης Μάιου 2014 εξελέγην πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος Ιλίου με την πλειοψηφούσα δημοτική παράταξη «Δημοκρατική Συνεργασία – Νίκος Ζενέτος» και με 1891 σταυρούς προτίμησης. Πρώτιστο δε καθήκον μου ήταν και εξακολουθεί να είναι η απαρέγκλιτη τήρηση της ρητής, νωπής, ξεκάθαρης, ισχυρής λαϊκής εντολής των συμπολιτών μου για την όσο το δυνατόν καλύτερη εκπροσώπησή τους στα δημοτικά δρώμενα. Περαιτέρω, σύμφωνα με τη δεύτερη παράγραφο του άρθρου 10 του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού μας Συμβουλίου με θέμα «Υποχρεώσεις και Δικαιώματα Δημοτικών Συμβούλων» η οποία ορίζει ότι «Ο δημοτικός σύμβουλος εκφράζει τη γνώμη του και ψηφίζει κατά συνείδηση, αποβλέποντας πάντοτε στην εξυπηρέτηση του συμφέροντος του συνόλου των δημοτών», οι δε αμφίσημες περιστάσεις τον τελευταίο καιρό στο Ίλιον, αλλά και οι οικονομικές, κοινωνικές και πολιτικές συμπληγάδες που περνά η χώρα μας απαιτούν καθημερινό, επικαιροποιημένο, σαφή, ειλικρινή  και διαυγή δημόσιο λόγο. Για τους λόγους αυτούς, παραμένοντας πιστός στις προσωπικές μου αρχές και αξίες, όπως πράττω από την πρώτη μέρα που πολιτεύτηκα στο Ίλιον το 2010 έως και σήμερα, και με το αίσθημα ευθύνης που αρμόζει στην περίσταση, με την παρούσα σας γνωστοποιώ την ανεξαρτητοποίηση μου στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιλίου από την παράταξη της Δημοτικής Αρχής, και παρακαλώ όπως προβείτε στα περαιτέρω νόμιμα. Μετά τιμής, Ευ. Αυγουλάς Δημοτικός Σύμβουλος Ιλίου

Πιο Δημοφιλή