ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 11 Μαρτίου 2015 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Είναι γεγονός, ότι έχει να πέσει άσφαλτος αρκετά χρόνια στο Ίλιον και το οδικό δίκτυο είναι σε κακά χάλια, αφού θυμίζει έντονα «κεφαλοτύρι» από τις πολλές τρύπες. Η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Μηλιώνη Παναγιώτα που είναι υπεύθυνη γι αυτά τα θέματα, η δεν πρέπει να την έχει ενημερώσει κανείς και όπως είναι φυσικό να έχει άγνοια αυτών των προβλημάτων, η πιθανών να τα γνωρίζει και αδυνατεί να αντεπεξέλθει σε αυτού του είδους τα προβλήματα, ένα από τα δύο συμβαίνει, δεν εξηγείτε αλλιώς.

 

 

Όμως, πολλοί Δήμοι λένε για δικαιολογήσουν την κατάσταση, ότι δεν μπορούν να επέμβουν σε ζημιές που έχουν γίνει από έργα της ΕΥΔΑΠ η του ΟΤΕ, όπως π.χ η άσφαλτος που έχει φύγει από τα καπάκια των φρεατίων καταμεσής του δρόμου κ.α. Και εδώ από όσων γνωρίζουμε, έχει το δικαίωμα να επέμβει ο Δήμος εάν υπάρχει βούληση, να επισκευάσει το κατεστραμμένο οδόστρωμα και να στείλει τον λογαριασμό στον αρμόδιο οργανισμό πού είναι υπεύθυνος. Πάντως, θέλει μεγάλη προσοχή όσοι οδηγοί κινούνται όχι μόνο στην Αγίου Νικολάου, αλλά και στις παρακείμενες οδούς, γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να πάθουν ζημιά, αλλά, να προκαλέσουν και κάποιο ατύχημα αφού κάνουν ζιγκ ζαγκ για να αποφύγουν τις λακκούβες και γι αυτό, πρέπει να οδηγούν πολύ προσεχτικά και με μικρές ταχύτητες.

Πιο Δημοφιλή