ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 11 Μαρτίου 2015 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Σε εξαιρετικά άθλια κατάσταση βρίσκεται το περιβαλλοντικό πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» στο Ίλιον, όπως αποτυπώνεται από τις απαράδεκτες εικόνες που κατέγραψε αναγνώστρια του kontranews.gr. Πρόκειται για φωτογραφίες που ελήφθησαν μόλις χθες, Κυριακή,

και στις οποίες διακρίνονται κάδοι ανακύκλωσης και καλαθάκια απορριμμάτων πεταμένα μέσα στο υδάτινο κανάλι που συνδέει την λίμνη στο κέντρο του πάρκου με την λίμνη απόληξης.

 

Στο κατά τα άλλα… Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης, ζουν πάπιες, χήνες και άλλα είδη
που κατοικούν στο υδάτινο περιβάλλον, τα οποία δυστυχώς κινδυνεύουν από αυτή την εγκληματική εγκατάλειψη, ενώ έρμαια των τραγικών συνθηκών που επικρατούν εκεί είναι και τα εκατοντάδες μικρά παιδιά  που επισκέπτονται το πάρκο για να παίξουν και να… γνωριστούν με το περιβάλλον. «Δυστυχώς οι φορείς Υπουργείο Περιβάλλοντος ή Περιφέρεια Δυτικής Αττικής δεν έχουν email για να μπορείς να στείλεις τις εικόνες ντροπής τις οποίες θέλεις να καταγγείλεις. Εικόνες αθλιότητας και αίσχους γι' αυτούς που κατ΄ εικόνα χαρακτηρίζονται άνθρωποι αλλά κατά πράξη εκτονώνουν όλα τα υπαρξιακά τους προβλήματα στο περιβάλλον» αναφέρει στην επιστολή της προς το kontranews.gr η κ. Δήμητρα Βενέτη. Παράλληλα, καταγγέλλει ότι «Οι φορείς του πάρκου, που εδώ και τόσα χρονιά κόπτονται για την διαχείριση του. είναι χρονιά τώρα ΑΠΟΝΤΕΣ». Τα τελευταία 2-3 χρόνια οι εικόνες ερήμωσης με τα σκουπίδια και τα μπάζα στο πάρκο κάνουν όλο και πιο συχνά την εμφάνισή τους, με τους κατοίκους της περιοχής να κατηγορούν τους αρμόδιους φορείς ότι δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον για την προστασία του.
πηγή :  kontranews.gr

Πιο Δημοφιλή