ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 07 Μαρτίου 2015 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Το Α.Α.Κ.Π.Ι. - Νίκος Ξενάκης, στην προσπάθειά του για την καταπολέμηση της ανεργίας της περιοχής μας και σε συνεργασία με Έλληνα επενδυτή, ανακοινώνει ότι πρόκειται άμεσα να τεθεί σε πλήρη λειτουργία το εμπορικό κέντρο (shop in shop), που περικλείεται από τις οδούς Ιλίου - Ιδομενέως - Κλυταιμνήστρας στο Ίλιον Αττικής και το οποίο διαθέτει προς μίσθωση καταστήματα υπογείου, ισογείου, ημιορόφου, πρώτου και δευτέρου ορόφου.

 

 

Τα εν λόγω καταστήματα διατίθενται σε χαμηλότατο μίσθωμα προκειμένου να λειτουργήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα καταστήματα με απώτερο σκοπό την εμπορική αξιοποίηση της περιοχής. Σημειωτέων ότι ως μισθωτής θα έχετε πλήρη απαλλαγή της δαπάνης κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, ύδατος και δωρεάν τηλεφωνική σύνδεση με το τηλεφωνικό κέντρο, καθώς και δωρεάν καθαρισμό του όλου χώρου, δεδομένου ότι θα διατεθεί εκ μέρους μας συνεργείο καθαρισμού. Επιπλέον, σε εικοσιτετράωρη βάση, θα υπάρχει φύλαξη όλου του εμπορικού κέντρου, δαπάνη την οποία και πάλι δεν επιβαρύνεστε, καθώς επίσης και νομική κάλυψη όπου αυτή απαιτηθεί.
Στο χώρο θα λειτουργεί κυλικείο - καφετέρια για την εξυπηρέτηση όλων των παρευρισκομένων καταναλωτών.
Το πολυκατάστημα εκτιμάται ότι θα λειτουργήσει από 10 έως 30 Απριλίου 2015. Επίσης, δεν θα υπάρξει καμία δέσμευση στους χώρους και στα τετραγωνικά που θα επιλεγούν από τους ενδιαφερόμενους, διότι θα εξαρτηθούν από την ταξινόμηση των ειδικοτήτων των αντίστοιχων καταστημάτων.
Η εξωτερική βιτρίνα στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου που περιβάλλεται από 3 κεντρικούς δρόμους θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο από τα καταστήματα του 1ου και 2ου ορόφου χωρίς κανένα κόστος, αφού την διακόσμηση την καλύπτει το ίδιο το Εμπορικό Κέντρο.
Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Οικονομικό Σύμβουλο του Εμπορικού Κέντρου κο Ξενάκη Νικόλαο, στα τηλέφωνα: 210 2620239, 210 2633525, 211 2104721, 6944 97 77 36 (διεύθυνση Θερσίτου 33 στο Ίλιον Αττικής), καθώς και με την Αντωνία Τσούπα στο τηλέφωνο 6949 45 90 55 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Με τιμή, Ο Οικονομικός Διευθυντής του Εμπορικού Κέντρου, Ξενάκης Νικόλαος. Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Κέντρου, Ρέντζουλας Ανδρέας.

Πιο Δημοφιλή