ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 09 Φεβρουαρίου 2014 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση


Τη Κυριακή 02 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κοπή της πρωτοχρονιάτικηςπίτας του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Η Εθνική Εστία» στην αίθουσα εκδηλώσεων του αθλητικού κέντρου Ραδιοφωνίας . 


 Η αίθουσα αν και από τις μεγαλύτερες που διαθέτει 
ο Δήμος Ιλίου γέμισε από φίλους και μέλη της Εστίας, που απόλαυσαν το πλούσιοπρόγραμμα και την ποικιλομορφία των επιμορφωτικών τμημάτων του Συλλόγου. 

Η Εθνική Εστία απέδειξε γι’ άλλη μια φορά πως είναι ένας σύλλογος βασισμένος σε γερά θεμέλια και αξίες .Ιδιαίτερο σημείο της εκδήλωσης η ανακοίνωση της απόκτησης του αναπηρικού αμαξιδίου από τη συλλογή πλαστικών καπακιών και η συμβολική παράδοση του στο Δήμαρχο της πόλης και στη Κοινωνική Υπηρεσία.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ιλίου κ.Ν. Ζενέτος η περιφερειακή σύμβουλος κα Ι.Πανταλάκη, οι αντιδήμαρχοι οικονομικών κα Ν.Βομπιράκη, τεχνικών υπηρεσιώνκ.Γ.Λιόσης, καθαριότητας κ.Γ.Χαραλαμπόπουλος , δημοτικοί σύμβουλοι, αντιπροσωπείεςπολιτιστικών & εθνικο-τοπικών συλλόγων , συλλόγων γονέων & κηδεμόνων, διευθυντέςσχολείων

Πιο Δημοφιλή