ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 01 Φεβρουαρίου 2015 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Πέρα από ένα κοινωνικό πρόσωπο που έδειξε ο Δήμος, κατά τ΄άλλα...εκπλήσσομαι με αυτόν τον απολογισμό που είδα και άκουσα.. Κάποια στιγμή νόμιζα ότι ζούσα σε άλλον Δήμο. Αλλά τελικά κατάλαβα ότι είναι ένα ωραίο διαφημιστικό προϊόν, της παράταξή σας.

Γιατί εάν ήταν όλα τόσο όμορφα και τέλεια, θα είχατε βγεί από τη πρώτη Κυριακή και δεν θα σας καταψήφιζε το  54% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων, που τελικά ήρθαν και ψήφισαν. Οι διαμαρτυρίες των κατοίκων ακούγονται σε κάθε γειτονιά και εάν μπορούσαν να ψηφίσουν όλοι οι κάτοικοι, θα ήταν πολύ δυσοίωνα για εσάς, τα αποτελέσματα. Δεν νομίζω ότι αυτός ο απολογισμός έχει κανένα ενδιαφέρον, ούτε για εμάς, ούτε και για τους Δημότες μας. Θέλετε να χειροκροτήσουμε τις μελέτες που υποβάλλετε για έγκριση. Υποχρέωσή σας ήταν και είναι και για αυτό πληρώνουμε και τους συμβούλους και τους υπαλλήλους. Ή θέλετε να χειροκροτήσουμε το έργο και τη προσφορά των υπηρεσιών, που στη πραγματικότητα είναι υποχρεώσεις που προκύπτουν από τον Καλλικράτη. Ή θέλετε να χειροκροτήσουμε το γηροκομείο, που εγκρίθηκε;; Και τι ανάπτυξη θα φέρει αυτό και τι νέες θέσεις εργασίας θα φέρει και τι θα χρειάζεται για συντήρηση;; Ή θέλετε να χειροκροτήσουμε τους ποδηλατοδρόμους;; που έχουν πνίξει την αγορά και έχουν φέρει και κυκλοφοριακά προβλήματα. Έργα ουσίας, ακόμα, δεν έγιναν. Τα έχουμε αναφέρει και τα έχουμε επισημάνει πάρα πολλές φορές. Μας λέτε για ανάπτυξη και καταπολέμηση της ανεργίας, όταν έχουμε τόσα καταστήματα κλειστά και ο ΟΑΕΔ πλημμυρίζει κάθε μέρα από ανέργους. Μόλις πάει η ώρα 8 το βράδυ νεκρώνει όλη η πόλη. Δεν υπάρχει από πλευρά σας έμπνευση ούτε φαντασία, μόνο λογιστικές πράξεις και διαχείριση κονδυλίων. Έχουμε μια περιφέρεια του Δήμου, χωρίς έργα υποδομής, χωρίς έργα περιβάλλοντος, με αυξημένη την εγκληματικότητα και συνεχή εισροή κακοποιών στοιχείων που εγκαθίστανται στη περιοχή μας. Και δε μιλάμε και για την αλαζονεία που πολλές φορές ως Δημοτική Αρχή εκπέμπετε στους Δημότες, αλλά ακόμα και σε εμάς, που αποφεύγετε να απαντάτε σε καίρια ερωτήματα, που μας υπόσχεστε ότι θα μας δώσετε στοιχεία και μας τα δίνετε λειψά, που μας υπόσχεστε ότι θα βάλετε επιτροπές να εξετάσουν διαφορές καταγγελίες και θα μας δώσετε και τα πορίσματα και δε το κάνετε. Κάντε λοιπόν την αυτοκριτική σας, δείξτε μας καθαρά σημάδια συναίνεσης και εμείς εδώ είμαστε να στηρίξουμε ότι καλό γίνεται στη πόλη μας.

Προς το παρόν δεν έχουμε πεισθεί. Θα περιμένουμε και θα επιμένουμε...

Πιο Δημοφιλή