ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2014 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

  Τις τελευταίες ώρες Σαμαράς, Βενιζέλος, οι αυλοκόλακές τους, τα ΜΜΕ, το ντόπιο κατεστημένο σε συνεργασία με το διεθνές κατεστημένο έχουν εξαπολύσει μια άνευ προηγουμένου επίθεση με στόχο να πείσουν ότι πρέπει να παραμείνει η σημερινή κυβέρνηση προκειμένου να διατηρηθεί η σταθερότητα και να συνεχιστεί η ανάπτυξη στην οικονομία.

Έχει ενδιαφέρον να δούμε τι εννοούν όταν λένε σταθερότητα και ανάπτυξη. Φτάνει να ρίξουμε μια ματιά στην καθημερινότητά μας.
Γνωρίζουμε όλοι την κατάσταση που βρισκόμαστε. Λίγο πολύ όλοι έχουμε στο σπίτι μας ανθρώπους που έχουν χάσει τη δουλειά τους. Λίγο πολύ όλοι έχουμε στο σπίτι μας παιδιά πτυχιούχους, άνεργα, που δε μπορούν ούτε δουλειά να βρουν και κορνιζάρουν τα πτυχία τους ούτε οικογένεια να δημιουργήσουν και φεύγουν ή ετοιμάζονται να φύγουν στο εξωτερικό. Λίγο πολύ όλοι έχουμε στο σπίτι μας εργαζόμενους που εργάζονται κάτω από απάνθρωπες συνθήκες που πληρώνονται ελάχιστα ή και καθόλου. Βιώνουμε καθημερινά τη μεγάλη ακρίβεια. Τα σχολεία μας δεν έχουν εκπαιδευτικούς. Δεν έχουμε ουσιαστική ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη. Οι συντάξεις και το εφάπαξ έχουν πετσοκοπεί. Οι κοινωνικές παροχές έχουν εξαφανιστεί. Μας στέλνουν συνεχώς φόρους και χαράτσια. Και όταν αδυνατούμε να πληρώσουμε έρχονται να μας πάρουν τα σπίτια που τα χτίσαμε ή τα αγοράσαμε με κόπο και αίμα εμείς ή οι γονείς μας. Χιλιάδες συμπολίτες μας τρώνε από τους κάδους απορριμάτων και χιλιάδες έδωσαν τέλος στη ζωή τους μην μπορώντας να αντέξουν τόση σταθερότητα και ανάπτυξη.
Είναι ξεκάθαρο ότι όταν λένε σταθερότητα εννοούν να μην αλλάξει το καθεστώς των τελευταίων 40 χρόνων που έχει οδηγήσει τη χώρα μας στο χείλος της καταστροφής. Να συνεχίσουν να μας κυβερνούν όλοι εκείνοι που τρόικα και ΔΝΤ τους κρατούν ομήρους λόγω σκανδάλων και ατασθαλιών με στόχο το ξεπούλημα της Ελλάδας.
Ο καθένας μας βγάζει τα συμπεράσματά του και ευθύνεται για τις αποφάσεις του και τις επιλογές του.

Πιο Δημοφιλή