ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 06 Δεκεμβρίου 2014 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Πρώτη η «Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων» στο Ιλιον
  Στην πρώτη θέση αναδείχθηκαν οι δυνάμεις που στήριξε η ΠΑΣΕΒΕ στον Εμπορικό Σύλλογο Ιλίου. Στις εκλογές ψήφισαν 116 έμποροι της πόλης. Το ψηφοδέλτιο της «Αγωνιστικής Συνεργασίας», που στηρίχθηκε από τις δυνάμεις της ΠΑΣΕΒΕ, πήρε 57 ψήφους και κατέλαβε 4 έδρες στο ΔΣ (από 3).

 Το ψηφοδέλτιο της «Ενωσης Εμπόρων Ιλίου», που απάρτιζαν δυνάμεις που πλειοψηφούσαν στην προηγούμενη διοίκηση με τη στήριξη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, έλαβε 56 ψήφους και 3 έδρες (από 4). Υπενθυμίζουμε πως η μέχρι πρότινος πλειοψηφία του Εμπορικού Συλλόγου είχε διοργανώσει «Λευκές Νύχτες», συμβάλλοντας στην προώθηση της απελευθέρωσης του ωραρίου που αξιώνουν οι μεγάλες επιχειρήσεις στον κλάδο του εμπορίου. Στον αντίποδα, η ΠΑΣΕΒΕ σημειώνει πως η ενίσχυσή της στο Σύλλογο θα σημάνει ενίσχυση των δυνάμεων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των αγώνων, μαζί με τους αυτοαπασχολούμενους και τους μικρεμπόρους της πόλης.
rizospastis.gr

Πιο Δημοφιλή