ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 02 Δεκεμβρίου 2014 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Με χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό πρόγραμμα «Αττική», μέσω του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ) στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ»  θα πραγματοποιηθεί η εκπόνηση συγκοινωνιακής μελέτης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων μετακίνησης των κατοίκων του Δήμου, με την υπογραφή της σύμβασης του έργου.

Με τη μελέτη αυτή ο Δήμος Ιλίου στοχεύει στην αναβάθμιση της αστικής κινητικότητας της πόλης και του αστικού περιβάλλοντος, καθώς και στη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης και των εκπομπών CO2 (αποτύπωμα άνθρακα) των αστικών μεταφορών.

Οι ενέργειες αυτές θα έχουν ενεργειακό και περιβαλλοντικό όφελος, θα συμβάλλουν στη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στην πόλη και εναρμονίζονται με το Σύμφωνο των Δημάρχων (Covenant of Mayors), το οποίο έχει υπογράψει ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, μια δέσμευση των πόλεων για δράσεις υπέρ της μείωσης των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα και της ενεργειακής απόδοσης

Πιο Δημοφιλή