ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 14 Οκτωβρίου 2014 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

«Είτε είναι άσχετος ο Δημήτρης Κουκουβίνος, η παραπλανά επίτηδες και κοροϊδεύει Δημοτικούς Συμβούλους και δημότες. Εάν όμως, ισχύει ένα από τα δύο, τότε είναι ακατάλληλος πλέον, για Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και δείτε παρακάτω το γιατί». 

 

Παρακολουθήσαμε ζωντανά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πέμπτης 8.10.2014 όπου για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος Δημήτρης Κουκουβινος, ζήτησε οι Πρόεδροι των αθλητικών και πολιτιστικών σωματείων να βγουν έξω από την αίθουσα.

Ο Δήμος Ιλίου, είναι γνωστό ότι κάθε χρόνο, επιχορηγεί συλλόγους με πολλά χρήματα . Πως θα μπορούσε άραγε να μην το κάνει; Αφού τουλάχιστον το μισό συμβούλιο είτε προεδρεύει είτε δραστηριοποιείται ενεργά στα διοικητικά συμβούλια των συλλόγων οι οποίοι και «αρμέγουν ψήφους» στις Δημοτικές εκλογές. Εδώ ταιριάζει γάντι η έκφραση «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει». 

Ενδεικτικά θα αναφέρω: Γιάννης Χαραλαμπόπουλος Πρόεδρος του συλλόγου Αρχαία Ολύμπια πρώην πρόεδρος και πλέον μέλος του Ολυμπιακού Ν. Λιοσίων, Γιώργος Λιόσης Πρόεδρος της Ένωσης Λιοσωτών και της αθλητικής ομάδας Ένωση Ίλίου, Θεόδωρος Δεύτος πρώην Πρόεδρος των Ηπειρωτών Ίλιου και τώρα μέλος Δ.Σ , Γιώργος Φραγκάκης ΕΛ.ΠΑ.ΧΟ. και για να μην σας κουράζoυμε πολύ, Βέργος, Βασιλόπουλος, Γκόγκος, Αποστολόπουλος, Γαλούνης, Πατσούρης, Λυκούδη (μέσω του συζύγου), Τσιμόγιαννης κλπ ασχολούνται ενεργά με τους συλλόγους και τις ομάδες από διάφορες θέσεις και «εκλέγονται» δια μέσων αυτών.
 
Αναρωτιόμαστε όμως, γιατί δεν συνεδρίασε η προηγούμενη επιτροπή για τους συλλόγους που είχε οριστεί στις 5.9.2013 που μέλος ήταν και ο ίδιος ο πρόεδρος του Δ.Σ κ. Κουκουβίνος για τον έλεγχο αυτών άλλα και γιατί ζήτησε φέτος για πρώτη φορά «παραπλανώντας τον κόσμο», δηλαδή να βγουν έξω οι εμπλεκόμενοι με τους συλλόγους ενώ τόσα χρόνια επί προεδρίας του, τους άφηνε να ψηφίζουν επιδεικτικά και να «δίνουν λεφτά στον εαυτό τους»; Δεν το γνώριζε άραγε; Η...Το έκανε σκόπιμα;

Περιμένουμε απάντηση!

Πηγή : http://ovismatodotis.blogspot.gr

Πιο Δημοφιλή