ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 09 Σεπτεμβρίου 2014 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Ασυνήθιστο γεγονός είναι αυτό που συμβαίνει στο Ίλιον με την μη τοποθέτηση νέων Αντιδημάρχων μέχρι στιγμής και το λένε οι περισσότεροι αυτό, επειδή όλοι οι Δήμαρχοι της Δυτικής Αθήνας έχουν ανακοινώσει τους Αντιδημάρχους τους για τα επόμενα δυόμιση χρόνια εκτός του κ. Νίκου Ζενέτου.

Αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο στην υπόλοιπη ευρύτερη περιοχή και συζητιέται έντονα στις «Δημοτικές πιάτσες» και οι περισσότεροι λένε ότι πρέπει να έχει μεγάλο πρόβλημα ο εν λόγο Δήμαρχος, γιατί παραδοσιακά ήταν από τους πρώτους στην Δυτική Αθήνα που ανακοίνωνε τους νέους Αντιδημάρχους και τώρα δεν μπορούν να εξηγήσουν την καθυστέρηση αυτή.

Συγκεκριμένα, σημαίνων αυτοδιοικητικό στέλεχος χθες σε εκδήλωση στο Χαϊδάρι είπε τα εξής: «Εδώ το Χαϊδάρι και η Φυλή με τα μύρια προβλήματα, οι Δήμαρχοι ανακοίνωσαν αμέσως τους Αντιδημάρχους και στο Ίλιον που όπως λένε είναι στρωμένος Δήμος, δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα ακόμα, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά και είναι αφύσικο αυτό που συμβαίνει!» 

Η στήλη πάντως, όταν έχει κάτι νεότερο σε σχέσει με τους Αντιδημάρχους στο Ίλιον, θα σας ενημερώσει όπως κάνει πάντα!

Πιο Δημοφιλή