ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 23 Ιουνίου 2014 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

 

«Μην ασχολείσαι με την «πατσαβούρα» αξία της δίνεις», αυτό με συμβούλεψαν συνάδελφοι και φίλοι όταν είπα να γράψω ένα μακροσκελές άρθρο για μια συγκεκριμένη «πατσαβούρα» που πέρασε γενεές δεκατέσσερις σε άρθρο της, ανθρώπους μέσων ενημέρωσης της δυτικής Αθήνας, γιατί τολμήσαν να ασχοληθούν με Δήμο που δραστηριοποιείτε αυτή,

επειδή νομίζει ότι το έχει μονοπώλιο. Λοιπόν αποφάσισα να γράψω μόνο δυο γραμμές και να μην ασχοληθώ με την εν λόγω «πατσαβούρα» που έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της, σε τέτοιο σημείο που την αποκαλούν όλοι πλέον, το μεγαλύτερο «ψώνιο» της δυτικής Αθήνας. Το μόνο που θέλω να κάνω, είναι να παρουσιάσω εν συντομία, την σύγχρονη εκδοχή και τον όρο της «πατσαβούρας»... Αυτό κάνω παρακάτω.

«Η «πατσαβούρα» είναι είδος συγκεκριμένης γυναίκας με αποτυχημένες «Πατσαβουροδιαδρομές» που προσπαθεί να ελέγξει με μια ασήμαντη φυλλάδα, τα Δημοτικά γίγνεσθαι. Οι «πατσαβούρες» στις μέρες μας και λόγω του κακού χαρακτήρα τους, καταλήγουν συνήθως στην άκρη από το πολύ φτύσιμο.  Εχθροί της γνωστής σε όλους μας «πατσαβούρας» είναι αυτοί που υποτίθεται ότι μπαίνουν στα «χωράφια» της με ηλεκτρονικά και νέα έντυπα μέσα, τους θεωρεί κατωτέρους από αυτήν και τους «θάβει» παντού. Σήμερα η «πατσαβούρα» έχει εξελιχθεί σε κριτή των πάντων (συναδέλφων της και αυτοδιοικητικών παραγόντων), γράφοντας υβριστικά και πικρόχολα σχόλια για όποιον δεν την στήριξε οικονομικά και δεν της τα «ακούμπησε» στις εκλογές και την έφτυσε. Κατατάσσεται στους πουθενάδες αυτή και το περιοδικό της».

Θα κλείσω αυτή την παρακινδυνευμένη εκδοχή της σύγχρονης «πατσαβούρας», παίρνοντας το μεγάλο ρίσκο αυτή που τυχών αναγνώρισε τον εαυτό της, να σκεφτεί.
α) Διώξτον ξέρει πολλά ή
β) Τώρα που με κατάλαβε να τον αφήσω ήσυχο.

Υ.Γ. Εύχομαι για το καλό μου, το άσχημο συναίσθημα που ένιωσα αφού έγινε γνωστή η πράξη της, πράγμα που θα την συνοδεύει για πάντα τώρα πια, μετά τη δημοσίευση της νέας εκδοχής και της επεξήγησης του όρου της «πατσαβούρας» ...να την οδηγήσει στο δεύτερο!

Αντ.Δεων@ς (Koursaros)
Για τα Portals : pitsounicity.gr & ilionvoice.gr

Πιο Δημοφιλή