ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 22 Ιουλίου 2018 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''

Σαν βόμβα έπεσε στο Ίλιον! Από αλλού το περίμενε η «στήλη» και από αλλού ήρθε! Με το σπάσιμο της Β΄ Αθηνών, φαίνεται ότι άνοιξε η όρεξη σε πολλούς Αιρετούς, να δοκιμάσουν την τύχη τους στις Βουλευτικές εκλογές.

Κάτι τέτοιο μάλλον συμβαίνει και με την περίπτωση του Αντιδήμαρχου Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιλίου και Πρόεδρου του συλλόγου Ηλείων Ιλίου η «Αρχαία Ολυμπία» Γιάννη Χαραλαμπόπουλου. Φήμες που κυκλοφορούν έντονα στο 'Ίλιον τον τελευταίο καιρό, θέλουν τον κ. Χαραλαμπόπουλο να αφήνει τον Δήμο και να είναι υποψήφιος Βουλευτής με το «Κινημα Αλλαγής» (ΠΑΣΟΚ) στο Δυτικό Τομέα Αθηνών. Η πληροφορία αρχικά έχει έρθει στην «στήλη» πριν λίγο καιρό, από συνάδελφό  του  που ανήκει στην ίδια Δημοτική παράταξη με αυτόν, αλλά από τον ίδιο τον κ. Χαραλαμπόπουλο...δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί.


Ωστόσο το νέο κάνει τον γύρο της πόλης και συζητιέται στα «πηγαδάκια» σε διάφορα στέκια, ενώ αρκετοί στο Ίλιον λένε χαρακτηριστικά : «Δεν βλέπετε που ο  Δήμαρχος παίρνει μαζί του μόνο τον Χαραλαμπόπουλο και κανέναν άλλο Αντιδήμαρχο η Δημοτικό Σύμβουλο; Είναι φανερό ότι τον προμοτάρει ο Δήμαρχος κατά κάποιο τρόπο! Αφήστε που έχει γίνει ο μεγαλύτερος καλοχαιρέτας και μοιράζει αφειδώς κάρτες παντού ακόμα και σε Δημότες άλλων Δήμων! Πολύ θέλει για να καταλάβεις που το πάει;» 


Τι να πει και η «στήλη», περί ορέξεως κολοκυθόπιτα και αν πραγματικά αποτολμήσει ο κ. Χαραλαμπόπουλος μια τέτοια κίνηση, του ευχόμαστε...καλή επιτυχία!

Πιο Δημοφιλή