ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 13 Ιουλίου 2018 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

BRONZE και SILVER Βραβεία για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη απέσπασε ο Δήμος Ιλίου στην ενότητα Sustainable Activities, στο πλαίσιο των Environmental Awards 2018,

την Τρίτη 10 Ιουλίου 2018.
Συγκεκριμένα, διακρίθηκε με το BRONZE βραβείο στην κατηγορία Sustainable Built Environment, για την ενεργειακή αναβάθμιση κτιριακών εγκαταστάσεων και υποδομών του Δήμου και το SILVER βραβείο στην κατηγορία Sustainable Transport & Mobility, στο πεδίο της κινητικότητας για τη χρήση ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:
«Οι πρωτοβουλίες που υλοποιούμε είναι εναρμονισμένες με τις αρχές της αειφορίας και σκοπό έχουν την ενεργειακή αποδοτικότητα και τη μείωση των αρνητικών επιπτώσεων στο Περιβάλλον. Οι διακρίσεις αυτές επιβραβεύουν τη διαρκή συλλογική μας προσπάθεια για την προστασία του και την οικολογικά στοχευμένη πολιτική μας, η οποία περιλαμβάνει πλήθος συνεργασιών και δράσεων, με συνέπεια στις υποχρεώσεις που απορρέουν από το Σύμφωνο των Δημάρχων, το οποίο υπογράψαμε το 2010.
Οι περιβαλλοντικές μας πρακτικές, εκτός από τον εκσυγχρονισμό δημοτικών κτιρίων και τη χρήση ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων, για τα οποία διακριθήκαμε και σχεδιάζουμε να επεκτείνουμε, περιλαμβάνουν επίσης, πλήθος άλλων δράσεων, όπως την ένταξη έργων μας στο πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ», την επέκταση της αντικατάστασης ενεργοβόρων φωτιστικών σωμάτων οδοφωτισμού με νέας τεχνολογίας (LED), τη συμμετοχή μας σε ευρωπαϊκά προγράμματα όπως, το Ευρωπαϊκό Έργο GREEN TWINNING, καθώς επίσης, τη συνεργασία και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας με Δήμους άλλων χωρών.»

Πιο Δημοφιλή