ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 11 Ιουλίου 2018 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''

Ο Λάκης Πατακιάς, ορεξάτος και ευδιάθετος, μας πλησίασε στην εκδήλωση του τμήματος Γυναικών της Β5 ΝΟΔΕ στο Περιστέρι και έκανε κάποιες διευκρινήσεις - παρατηρήσεις, σχετικά με το άρθρο που

είχαμε δημοσιεύσει με τίτλο «Υποψήφια Δήμαρχος...με την «στήριξη» της δεξιάς στο Ίλιον;». Εμείς ως απόλυτα ελεύθερη δημοκρατική ιστοσελίδα, χωρίς διακρίσεις, εξαρτήσεις και αγκυλώσεις, είμαστε υποχρεωμένοι μέσω της «στήλης» να δημοσιεύουμε τα πάντα! Έτσι κάνουμε λοιπόν και με την δήλωση του κ. Πατακιά.

Συγκεκριμένα ο Λάκης Πατακιάς, ο οποίος σημειωτέον, είναι γνωστός και ενεργός Νεοδημοκράτης στο Ίλιον και όχι μόνο, Δημοτικός Σύμβουλος Ιλίου εκλεγμένος με ψηφοδέλτιο που στηρίχτηκε από την Νέα Δημοκρατία, έκανε τις εξής παρατηρήσεις : 

«Καταρχήν, δεν διαφωνώ με το άρθρο, έχει ακουστεί κατά καιρούς στο Ίλιον για την συγκεκριμένη, αλλά! Υπάρχουν πολλά αλλά! Η εν λόγο κυρία απ όσων γνωρίζω, ήταν με το ΠΑΣΟΚ, δεν υπήρχε ποτέ μέλος της Νέας Δημοκρατίας, δεν ξέρει ούτε που βρίσκεται η ΔΗΜ.Τ.Ο Ιλίου, αλλά ως γνωστό, υπάρχουν κανόνες! Οι στηρίξεις και τα χρίσματα δίνονται κατόπιν αποφάσεως των συλλογικών οργάνων του κόμματος και όχι από τυχών αυλικούς που μπορεί να έχει κάποιος υποψήφιος. Συνεπώς το διευκρινίζω, λάθος πόρτα χτύπησε, δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθούμε μια τέτοια υποψηφιότητα και πιστεύω ότι η συγκεκριμένη κυρία, δεν έχει καμία τύχη, ας ψάξει αλλού για κομματική ομπρέλα!»  
Αυτά δήλωσε εμμέσως πλην σαφώς ο Λάκης Πατακιάς, σεβαστή η άποψή του και επί της παρούσης, δεν έχουμε να κάνουμε κανένα σχολιασμό...

Πιο Δημοφιλή