ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 11 Ιουλίου 2018 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Συνάντηση για θέματα ασφάλειας πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Ιλίου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα και τον Δήμαρχο Ιλίου Νίκο Ζενέτο, την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018,

στο Δημαρχιακό Μέγαρο «Βασίλειος Κουκουβίνος», στην οποία συμμετείχαν ο Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης, η Διοικητής Α.Τ. Ιλίου Φωτεινή Δήμου, ο Διοικητής Τ.Α. Ιλίου Σταύρος Κατής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων της πόλης.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκα να ενημερώνει για την πορεία υλοποίησης δράσεων της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα την εξάρθρωση παραβατικών ομάδων που δημιουργούσαν προβλήματα στην περιοχή, τονίζοντας, παράλληλα, τον σημαντικό ρόλο της καλής συνεργασίας μεταξύ τοπικών Διοικήσεων Τάξης & Ασφάλειας και Δημοτικών Αρχών.
Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος θέτοντας ζητήματα που αφορούν την αστυνόμευση της πόλης, σημείωσε την ανάγκη να συνεχιστεί η συλλογική προσπάθεια και η στενή συνεργασία μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων και ιδιαίτερα των τοπικών Αστυνομικών Διοικήσεων, με σκοπό την τήρηση του νόμου, την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας και την προστασία των πολιτών.

Πιο Δημοφιλή