ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 06 Ιουλίου 2018 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''


Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο... έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι!


Όταν λέει η «στήλη» ότι κάτι συμβαίνει στο Ίλιον...δεν το λέει τυχαία! Κάτι είχαν ακούσει τα αυτιά μας, κάτι είχαμε αντιληφθεί και τελικά,

έρχεται «ουρανοκατέβατος» Δημοτικός Σύμβουλος από το Ίλιον και μας το επιβεβαιώνει από μόνος του! Η κουβέντα έγινε χθες 5/7/2018 κατά την διάρκεια της πορείας- διαμαρτυρίας στη Ομόνοια, για να κλείσει ο ΧΥΤΑ Φυλής που εκτός των απλών πολιτών, συμμετείχαν και πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι από αρκετούς Δήμους της Δυτικής Αθήνας.

Συγκεκριμένα Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ιλίου, πλησίασε και είπε : «Τα΄μαθες; Η ''τάδε'' θα κατέβει υποψήφια Δήμαρχος στο ΄Ίλιον με την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας». 


Η αλήθεια είναι εκπλαγήκαμε κάπως και ρωτήσαμε κατ ευθείαν : «Μα καλά, αυτή με το ΠΑΣΟΚ δεν είναι; Πως προέκυψε στήριξη από την δεξιά και πως είσαι σίγουρος ότι θα κατέβει για Δήμαρχος; Και οι άλλοι; Θα το δεχτούν αυτό;» 


Η απάντηση ήταν : «Μου το είπε η ίδια όταν την ρώτησα αν θα είναι υποψήφια Δήμαρχος  και ότι το σκέφτεται σοβαρά, εξ άλλου φαίνεται ότι κάτι τρέχει από τα ''τσαλιμάκια'' που έχει αρχίσει και κάνει μέσα στη παράταξή της. Όσο για τους άλλους δεν υπάρχει θέμα, θα πάνε πίσω από αυτήν, έτσι έχω ακούσει».


Όμως, εξακολουθεί να είναι περίεργο το θέμα, γιατί απ΄ όσων γνωρίζουμε, η συγκεκριμένη ενδιαφέρεται και για την Περιφέρεια και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση, της έχουν γίνει κάποιες προτάσεις για Περιφερειακή Σύμβουλος, χωρίς να έχει απαντήσει θετικά ή αρνητικά. Γεγονός είναι, ότι εφ όσων πρόκειται για την συγκεκριμένη, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε, ότι είναι πολύ δραστήριο άτομο, έξυπνο, έχει μάθει τελευταία να ελίσσεται πολιτικά και ομολογουμένως, έχει καλή εικόνα στο Ίλιον...


Πάντως για την «στήλη», τέτοιου είδους θεματάκια είναι «βούτυρο στο ψωμί της» όπως λένε κάποιοι και ένεκα προεκλογικής περιόδου, δεν τα αφήνουμε στη τύχη τους και είμαστε υποχρεωμένοι να τα ψάξουμε και να τα αναδείξουμε...

Πιο Δημοφιλή