ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 03 Ιουλίου 2018 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Εμμονική και ιδεοληπτική υπήρξε για ακόμη μία φορά η στάση της διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής απέναντι σε αίτημα για τη διεξαγωγή «Λευκής Νύχτας» σε δήμο της Αττικής και συγκεκριμένα στον Δήμο Ιλίου.

Παρά το γεγονός ότι Δήμος και Εμπορικός Σύλλογος είχαν επισημάνει από κοινού ότι η συγκεκριμένη γιορτή έχει γίνει θεσμός που διεξάγεται με επιτυχία εδώ και έξι χρόνια, αποτελώντας μια μεγάλη γιορτή για την πόλη με τη συμμετοχή μουσικών σκηνών, καταξιωμένων καλλιτεχνών ωφελώντας την τοπική επιχειρηματικότητα, η Περιφέρεια δεν καταδέχτηκε καν να συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο το υποβληθέν αίτημα, αγνοώντας και το αίτημα της παράταξής μας, επιβεβαιώνοντας την απόσταση που την χωρίζει από την πραγματικότητα και τις ανάγκες των πολιτών. Η γιορτή σε κάθε περίπτωση έγινε και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφού χιλιάδες πολίτες παραβρέθηκαν στους δρόμους του δήμου Ιλίου δίνοντας την καλύτερη απάντηση σε όσους ζουν προσκολλημένοι σε παλαιοκομματικές αντιλήψεις και νοοτροπίες.

Σε δηλώσεις του ο Γ. Σγουρός σημείωσε ότι «Οι συντηρητικές εμμονές της διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής έχουν ξεπεραστεί από την ίδια την πραγματικότητα. Πολίτες και επαγγελματίες στο Ίλιον με τη μαζική συμμετοχή τους έδωσαν την καλύτερη απάντηση σε όσους δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την αξία μιας τοπικής γιορτής, από την παραβίαση των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Έλεος πια με τις εμμονές τύπου «Χότζα». Πολλά συγχαρητήρια στον Δήμο και στον τοπικό Εμπορικό Σύλλογο γι’ αυτή την αξιέπαινη πρωτοβουλία που τονώνει την τοπική επιχειρηματικότητα και τους αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες».

Πιο Δημοφιλή