ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 30 Ιουνίου 2018 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''

Είναι προφανές, ότι κάτι συμβαίνει στο Δήμο Ιλίου τον τελευταίο καιρό και συγκεκριμένα, στα εσωτερικά της παράταξης που ασκεί διοίκηση.

Αν προσέξει κανείς τον τελευταίο χρόνο τουλάχιστον, τα δελτία τύπου και τις φωτογραφίες που αφορούν τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, θα δει ότι είναι εντελώς, «εξαφανισμένη» η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος των Βρεφονηπιακών σταθμών Νίκη Βομπιράκη. Είναι σαν να μην υπάρχει και να μην έχει προσφέρει τίποτα στη συγκεκριμένη δομή του Δήμου Ιλίου, την στιγμή που άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - Αντιδήμαρχοι, ποζάρουν συχνά πυκνά δίπλα στον Δήμαρχο και φιγουράρουν με το παραμικρό παντού, ακόμα και κάποιοι της Αντιπολίτευσης που τυγχάνουν καλύτερης «μεταχείριση» επικοινωνιακά...

Για του λόγου το αληθές και στο Δελτίο Τύπου για το 12ο Φεστιβάλ Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Ιλίου, ούτε φωτογραφία της υπάρχει, ούτε καν από μακριά, αλλά ούτε και κάποια αναφορά στο όνομά της. Κάτι που πρόσεξαν αρκετοί και το σχολίασαν, επειδή η Δημοτική Σύμβουλος Νίκη  Βομπιράκη, ομολογουμένως από πολλούς στο Ίλιον, χαίρει μεγάλης εκτίμησης, ενώ γνωρίζουν ότι έχει προσφέρει τα μέγιστα και άπειρο χρόνο, να ασχολείται ανιδιοτελώς με τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, να προσφέρουν πολύ καλές υπηρεσίες στα παιδιά και να είναι στην πρώτη θέση πανελληνίως που βρίσκονται αυτή την στιγμή. 


Πάντως όλα αυτά δεν είναι καθόλου τυχαία και μάλλον έχουν να κάνουν με την επόμενη μέρα, τόσο  με τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, αλλά και με τις Περιφερειακές!  Για αυτό και η «στήλη» θα το ψάξει λίγο παραπάνω, επειδή κάτι περιρρέει στην ατμόσφαιρα και ότι κάτι συμβαίνει στο εσωτερικό της παράταξης του Δημάρχου, που εξωτερικά μπορεί να δείχνει ότι όλα πάνε καλά, αλλά εσωτερικά...είναι ένα «καζάνι που βράζει» και μάλλον, θα υπάρχουν ανακατατάξεις...


Όσο για το Δελτίο Τύπου που γράφει ότι πρόσφεραν και δροσερά παγωτά στα παιδιά (όπως έκαναν και πέρσι), ας μην το σχολιάσουμε...μάλλον θα υπάρχουν και ζεστά παγωτά...και δεν το γνωρίζουμε!
Δείτε το Δελτίο Τύπου και τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε...

Δελτίο Τύπου: Χορός, γέλια και χαρά στο 12ο Φεστιβάλ Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Ιλίου.pdf ( pdf 721 KB) 

Πιο Δημοφιλή