ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 28 Ιουνίου 2018 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των εθελοντών στην περιβαλλοντική δράση που διοργάνωσε ο Δήμος Ιλίου, μέσω της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Πρασίνου

σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα Ethelon, την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018, όπου πολλοί εθελοντές, με διάθεση για συμμετοχή φύτευσαν και έδωσαν χρώμα στην πλατεία «Ε.Λ.Α.Σ.» και στον περιβάλλοντα χώρο, στην περιοχή Ραδιοφωνίας.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:
«Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα Καθαριότητας και Περιβάλλοντος του Δήμου μας. Πιστεύουμε ότι οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να ζουν σε ένα όμορφο, καθαρό και ανθρώπινο αστικό περιβάλλον, για την προστασία του οποίου θα πρέπει να φροντίσουμε όλοι μας.
Χάρη στην πρωτοβουλία αυτή, άλλος ένας χώρος της πόλης μας πήρε το δικό του χρώμα και ομόρφυνε με τη συμμετοχή των εθελοντών, τους οποίους θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά για την ανταπόκριση και την ευαισθησία τους. Θα συνεχίσουμε με παρόμοιες περιβαλλοντικές δράσεις που προγραμματίζουμε και θέλουμε τη στήριξη όλων, γιατί η προσπάθεια είναι συλλογική.»

Πιο Δημοφιλή