ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 23 Ιουνίου 2018 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''

Αχ Παναγίτσα μου, τι έχουν να δουν τα μάτια μας και τι θα ακούσουν τ΄ αυτιά μας μέχρι τις Δημοτικές εκλογές του 2019. Η «στήλη» της ιστοσελίδα μας, πιστή στην παράδοση και στις αρχές που έχει,

είναι υποχρεωμένη να δημοσιεύει και να σχολιάζει ότι πέφτει στην αντίληψή της, σε ότι έχει σχέση με τα Δημοτικά. Είτε είναι καλό, είτε κακό, είτε σοβαρό η αστείο, είτε είναι για γέλια, αλλά είτε και για κλάματα, ακόμα και αν είναι ευτράπελο!

Εδώ αυτή την φορά, έχουμε να κάνουμε με ευτράπελο και μας έρχεται από τον Δήμο Ιλίου. Όπως πληροφορηθήκαμε, μέλος της διοίκησης και της παράταξης του Δημάρχου, έχει σηκώσει τελευταία ελαφρώς «μπαϊράκι» και έχει σχηματίσει μια μικρή «αυλή». Η «αυλή» λοιπόν που απαρτίζεται από πολιτικά ανυποψίαστα άτομα και άτομα πολιτιστικού συλλόγου ο οποίος όπως ακούσαμε, τελεί υπό καθεστώς, ας πούμε  διάλυσης, ονειρεύεται τον Δημαρχειακό θώκο του Ιλίου για το μέλος της παράταξης του Δημάρχου, εκείνου που έχει σηκώσει το «μπαϊράκι». 


Έφτασαν σε σημείο να μοιράζουν και Αντιδημαρχίες και εδώ έχει πέσει το πολύ γέλιο! Ο ένας θα πάρει την Καθαριότητα, η άλλη τον Πολιτισμό και πάει λέγοντας. Επιτρέψτε μας εδώ, επειδή η «στήλη» γνωρίζει αρκετά καλά το Ίλιον αλλά και αυτούς που ασχολούνται με τα Αυτοδιοικητικά, ότι όλα αυτά είναι μπούρδες, για τον λόγο ότι, λογαριάζουν χωρίς τους «ξενοδόχους» και οι «ξενοδόχοι» ας μην γελιόμαστε (πέρα από όποιες διαφωνίες έχουμε) είναι ο Δήμαρχος Νίκος Ζενέτος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Κουκουβίνος. Γιατί κακά τα ψέματα, όσο είναι αυτοί στα πράγματα, έχουν και το καρπούζι και το μαχαίρι! Δεν αλλάζει τίποτα και οι επίδοξοι το μόνο που καταφέρνουν να κάνουν, είναι να παραμυθιάζονται μεταξύ τους και να αυτογελιοποιούνται. Άντε με το νέο νομοσχέδιο, να πάρουν κάνα 3-4% και να βγει μόνο ο επικεφαλής,αλλά...μέχρι εκεί. Ο Ζενέτος ή ο Κουκουβίνος, όποιος και να είναι μπροστά, την δεύτερη Κυριακή θα είναι Δήμαρχος. Αρέσει δεν αρέσει...έτσι είναι τα πράγματα!


Δεν τελειώσαμε όμως εδώ! Θα επανέλθουμε, επειδή υπάρχει πολύ ίντριγκα και πολύ κουτσομπολιό γύρω από αυτή την ιστορία, ενώ όπως πολύ καλά γνωρίζεται, αυτά την «στήλη» την εξιτάρουν και δεν μπορεί να μείνει απ΄ έξω...

Πιο Δημοφιλή