ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 20 Ιουνίου 2018 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Ανυπόφορη μυρωδιά, ακαθαρσίες και κίνδυνος για την υγεία των μαθητών στα σχολεία που γειτνιάζουν με το «Δημοτικό» Πάρκο Σκύλων Ιλίου, αλλά και για τους ίδιους, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής.

Πολλά κουνούπια και μύγες, δεν μπορούμε να βγούμε στα μπαλκόνια μας, ολόκληρη η γειτονιά είναι βουτηγμένη στην μπόχα από τότε που δημιουργήθηκε το Πάρκο» λένε εξοργισμένοι κάτοικοι των σπιτιών που βρίσκονται πλησίον του Πάρκου. Ένας χώρος γεμάτο περιττώματα μέσα και έξω από αυτόν σύμφωνα και με την έκθεση της Υγειονομικής Υπηρεσίας, ενώ από ότι πληροφορήθηκε η «στήλη», δεν υπάρχει καμία άδεια για την συγκεκριμένη χρήση του χώρου. Το οικόπεδο ανήκει στον ΟΣΚ όπως τονίζει και η  υπηρεσία της Περιφέρειας που έκανε τον υγειονομικό έλεγχο και που κατά πληροφορίες, δεν έχει πάρει καμία έγκριση από την αρμόδια υπηρεσία του ΟΣΚ ενώ αυθαίρετα ο Δήμος Ιλίου  «καταπάτησε» τον χώρο, για να το κάνει «Δημοτικό» Πάρκο Σκύλων. Εν τω μεταξύ στις 11/6/2018, υπάλληλοι του Δήμου Ιλίου πήγαν στο χώρο για να κάνουν συντήρηση, αλλά σταμάτησαν και απομακρύνθηκαν έπειτα από επέμβαση της Αστυνομίας, λόγο νέας καταγγελίας που έκαναν κάτοικοι της περιοχής. 

Πιο Δημοφιλή