ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 13 Ιουνίου 2018 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Η πόλη εκτός κέντρου, μοιάζει εγκαταλειμμένη, ενώ περιοχές όπως είναι η Παλατιανή και άλλες, δεν θυμίζουν σε τίποτα το κεντρικό Ίλιον. Οι φωτογραφίες για άλλη μια φορά...αδιάψευστος μάρτυρας!

Πλατείες, Πάρκα, όπως αυτό του «Ανδρέα Παπανδρέου» στη Παλατιανή, εγκαταλειμμένα στη τύχη τους, γεμάτα «παγίδες» για τους πεζούς που ανα πάσα στιγμή μπορούν να τραυματιστούν. Ανύπαρκτα παγκάκια, σπασμένα τσιμέντα διάσπαρτα παντού, ξεραμένα φυτά και σκουπίδια από φύλλα, συνθέτουν το σκηνικό της εγκατάλειψης. Το μόνο σημείο της Παλατιανής που μοιάζει κάπως περιποιημένο, είναι το Αθλητικό Κέντρο, επειδή εκεί γίνονται κάποιες εκδηλώσεις του Δήμου και υπάρχει αθρόα προσέλευση δημοτών. Κατά γενική ομολογία των κατοίκων της περιοχής, η διοίκηση του Δήμου Ιλίου, έχει δώσει το βάρος στο κεντρικό και εμπορικό κομμάτι του Ιλίου επειδή το επισκέπτονται πολίτες άλλων περιοχών και θέλει να δείχνει ωραία εικόνα προς τα έξω, ενώ στις απομακρυσμένες περιοχές από το κέντρο, τα πράγματα είναι διαφορετικά, η διοίκηση έχει γυρίσει επιδεικτικά την πλάτη και αδιαφορεί...
 

Πιο Δημοφιλή