ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 12 Ιουνίου 2018 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας (ΧΑΠ), που πραγματοποίησε ο Δήμος Ιλίου,

την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018, στο πλαίσιο των δωρεάν προγραμμάτων προληπτικής ιατρικής και έγκαιρης διάγνωσης της Κοινωνικής Υπηρεσίας, όπου εξετάστηκε ένας μεγάλος αριθμός ατόμων.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος: «Η πρόληψη βρίσκεται πάντοτε στις προτεραιότητές μας, για το λόγο αυτό υλοποιούμε δωρεάν πολλές εξετάσεις για χιλιάδες συμπολίτες μας, όπως τεστ ΠΑΠ, μαστογραφία, μέτρηση οστικής πυκνότητας, οδοντιατρικό, καρδιαγγειακό και διαβητολογικό έλεγχο κ.ά. Μέσω αυτών των προγραμμάτων, αρκετά είναι τα άτομα, τα οποία βοηθήθηκαν από την έγκαιρη διάγνωση, γεγονός που αποδεικνύει ότι η πρόληψη σώζει ζωές.
Ιδιαίτερα τη σημερινή εποχή, που η Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) τείνει να αναδειχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα υγείας, είναι πολύ σημαντικό να ελέγχουμε την αναπνευστική μας λειτουργία, αφιερώνοντας μονάχα λίγα λεπτά από τον χρόνο μας.»

Πιο Δημοφιλή