ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 11 Ιουνίου 2018 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Ο Δήμος Ιλίου συμμετείχε στη μεγάλη συγκέντρωση – πορεία των Σωματείων και Φορέων της Δυτικής Αθήνας και της Δυτικής Αττικής, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018,

για το κλείσιμο του ΧΥΤΑ Φυλής, στην οποία παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, μαζί με Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Ιλίου.
Η πορεία ξεκίνησε από τη Λεωφόρο Φυλής (στο ύψος του προαστιακού) και κατέληξε στην κεντρική πλατεία Άνω Λιοσίων, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα και άλλων πολιτικών προσώπων, Δημάρχων, Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβούλων. Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος: «Η κατάσταση, πλέον, είναι αδιέξοδη. Δεκαετίες τώρα, η Δυτική Αθήνα και η Δυτική Αττική έχει υποστεί τεράστια περιβαλλοντική επιβάρυνση και μάλιστα, δυσανάλογα μεγάλη σε σύγκριση με άλλες περιοχές. Δεν γίνεται η ευρύτερη περιοχή του Θριάσιου πεδίου να είναι ο αποκλειστικός αποδέκτης των απορριμμάτων. Ο ΧΥΤΑ φυλής πρέπει να κλείσει, να αποκατασταθεί ο χώρος και να βρεθεί λύση, η οποία δεν θα περιλαμβάνει χώρους λατομείων, όπως για παράδειγμα του «Μουσαμά», ο οποίος έχει ανακάμψει και έχει πάψει να αποτελεί την περιβαλλοντική πληγή των προηγούμενων ετών. Οι περιοχές μας θα πρέπει να εξαιρεθούν από τους υποψήφιους χώρους εγκατάστασης νέων υποδομών ταφής αστικών απορριμμάτων ή επικίνδυνων αποβλήτων και να εφαρμοστεί ένα βιώσιμο σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων, με την εξεύρεση κατάλληλων χώρων, που δεν θα επιβαρύνουν τις περιοχές μας, με βασικό κριτήριο την ποιότητα ζωής των πολιτών. Σήμερα, όλοι μαζί, στείλαμε ένα ηχηρό μήνυμα και πραγματοποιήθηκε μια δυναμική πορεία, στην επιτυχία της οποίας, θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι, σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε η κινητοποίηση φορέων και πολιτών από τις οργανώσεις του ΚΚΕ.»


Πιο Δημοφιλή