ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 24 Μαΐου 2018 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Με γνώμονα την πρόληψη και την προστασία της υγείας των παιδιών προσχολικής ηλικίας, ο Δήμος Ιλίου υλοποιεί Πρόγραμμα Οφθαλμολογικού Ελέγχου

στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς του Σταθμούς, στο πλαίσιο των προγραμμάτων προληπτικής ιατρικής της Κοινωνικής Υπηρεσίας, με τον εθελοντή Χειρούργο Οφθαλμίατρο κ. Φώτιο Δεμερτζή.
Όπως δηλώνει ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:
«Η πρόληψη αποτελεί διαχρονική μας μέριμνα, υλοποιώντας προγράμματα προληπτικής ιατρικής για όλους, με ιδιαίτερη βαρύτητα και ευαισθησία στις μικρές ηλικίες. Ο προληπτικός οφθαλμολογικός έλεγχος έχει θεμελιώδη σημασία για την έγκαιρη διάγνωση, θεραπεία και αποκατάσταση πιθανών διαταραχών στην όραση των παιδιών, για το λόγο αυτό, μέσω του προγράμματος, θα ελεγχθεί οφθαλμολογικά το σύνολο των παιδιών που φιλοξενούνται στους Παιδικούς μας Σταθμούς.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον εθελοντή Χειρουργό Οφθαλμίατρο κ. Φώτιο Δεμερτζή για την πολύτιμη συμβολή του στον τομέα της πρόληψης του Δήμου μας.»

Πιο Δημοφιλή