ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 23 Μαΐου 2018 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''

Η αναμενόμενη ψήφιση του νέου νομοσχεδίου «Κλεισθένης 1» που αφορά τις Αυτοδιοικητικές εκλογές,

έχει θέσει σε συναγερμό όλες τις παρατάξεις και διοικήσεις των ΟΤΑ, επεξεργάζοντας σχέδια και στρατηγικές. Το ίδιο συμβαίνει και στο Ίλιον, το οποίο έχει μπει και αυτό σε κανονικό ρυθμό εκλογών, κάνοντας συζητήσεις για νέες συμμαχίες, καθώς με το νέο σύστημα δεν υπάρχει περίπτωση αυτοδυναμίας. Για να αποφευχθεί ο κίνδυνος της ακυβερνησίας και στη τελική ο Δήμαρχος να είναι έρμαιο της Αντιπολίτευσης, φροντίζουν να μαγειρέψουν πριν πεινάσουν. Πληροφορίες από το Ίλιον λένε, ότι είναι στα σκαριά νέα παράταξη  με τις ευλογίες του Δημάρχου, που απαρτίζεται κυρίως από κεντροδεξιά στοιχεία, η οποία θα παίξει καθαρά τον ρόλο του «λαγού» υπέρ της σημερινής διοίκησης.

Βέβαια όλα αυτά θα συμβούν στην περίπτωση που συνεχίσει ο Δήμαρχος να ηγείται της παράταξης. Σε αντίθετη περίπτωση που δεν θα είναι ο νυν Δήμαρχος επικεφαλής αλλά θα είναι «άλλος», τότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, καθώς μερίδα δυσαρεστημένων στελεχών της διοίκησης αλλά και τις Αντιπολίτευσης που δεν συμπαθούν τον «άλλο», είναι έτοιμοι να περάσουν στην απέναντι «όχθη» και να ιδρύσουν δική τους ανεξάρτητη παράταξη. Θα επανέλθουμε σύντομα με νέες πληροφορίες επειδή και το Ίλιον, είναι ένα «καζάνι» που βράζει πολιτικά, άσχετα αν κάποιοι θέλουν να περάσουν προς τα έξω, ότι όλα πάνε...μέλι γάλα!

Πιο Δημοφιλή