ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 03 Μαΐου 2018 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Ο Δήμος Ιλίου συμμετείχε και φέτος στην μεγάλη εθελοντική δράση «Let’s do it Greece», μαζί με πολλούς εθελοντές και εργαζόμενους της Διεύθυνσης Διαχείρισης Απορριμμάτων

και Πρασίνου, την Κυριακή 29 Απριλίου 2018.
Η δράση πραγματοποιήθηκε στον χώρο πρασίνου του Δήμου Ιλίου, στη θέση «Πύργος Βασιλίσσης», ανατολικά του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», επί των οδών Δημοκρατίας και Σπύρου Μουστακλή, με τη συμμετοχή του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Η Εθνική Εστία», της Εθελοντικής Ομάδας ΠΡΟΤΕΚΤΑ Ιλίου, του Συλλόγου Εθελοντών Ιλίου «Ο Προμηθέας», μαθητών από Σχολεία της πόλης, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων, καθώς και πολλών εθελοντών.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, κατά τη διάρκεια της δράσης:
«Κάθε χρόνο συμμετέχουμε στο Let’s do it Greece, σε μια προσπάθεια να διαδώσουμε την αξία του εθελοντισμού και παράλληλα, να ευαισθητοποιήσουμε τους πολίτες, έτσι ώστε να γίνει κατανοητό ότι η καθαριότητα της πόλης είναι υπόθεση όλων και εξαρτάται από την ενεργοποίηση του κάθε ένα από εμάς, ξεχωριστά. Αποτελούμε κύτταρα μιας κοινωνίας που συμβιώνουν σε ένα αστικό περιβάλλον, το οποίο θα πρέπει να προστατεύουμε όλοι μαζί, σε μια κοινή προσπάθεια, προκειμένου να διατηρηθεί καθαρό και ανθρώπινο.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στην εθελοντική αυτή δράση, καθώς και κάθε πολίτη, που στην καθημερινότητά του φροντίζει και σέβεται το περιβάλλον, έτσι ώστε να παραμείνει το Ίλιον “Πόλη που αξίζει να ζεις”.»

Πιο Δημοφιλή