ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 13 Απριλίου 2018 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Επειδή οι εικόνες είναι ο καλύτερος μάρτυρας και δεν κρύβουν την αλήθεια, η διοίκηση του Δήμου Ιλίου ενοχλημένη και προκειμένου να κρύψει τις αδυναμίες της,

επέλεξε για άλλη μια φορά να βάλει ατυχώς «μπροστά» άλλους, να βγάλουν τα «κάστανα από την φωτιά»...

Να απαντήσουμε λοιπόν στο «Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ιλίου» στην «κατευθυνόμενη» και «υπαγορευμένη» ανακοίνωση στις 11/4/2018 με αφορμή δημοσίευμα του «Pitsounicity.gr» με τίτλο  «Γιατί ο Δήμος Ιλίου...είναι βρώμικος;». 
Είναι σαφέστατα «κατευθυνόμενη» η ανακοίνωση η οποία  προσπαθεί να καλύψει τα κενά και τις ευθύνες της διοίκησης του Δήμου Ιλίου στον τομέα της καθαριότητας και προσπαθεί για άλλη μια φορά να δικαιολογηθεί, βάζοντας «μπροστά» τους εργαζόμενους. Κατ αρχήν, ποτέ δεν έχει στραφεί η ιστοσελίδα εναντίων των εργαζομένων που αν είχαν προσέξει και είχαν διαβάσει καλύτερα το άρθρο οι ιθύνοντες θα έβλεπαν ότι αυτό αναφέρεται από την αρχή καθαρά και ξάστερα ότι : «οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ιλίου δουλεύουν  στο «κόκκινο»...Τι δεν κατάλαβαν λοιπόν; Να το πούμε άλλη μια φορά να το εμπεδώσουν καλύτερα οι συγγραφείς αυτών των ανακοινώσεων; Οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ιλίου δουλεύουν στο κόκκινο, με υπερβάλλοντα ζήλο κάτω από αντίξοες συνθήκες! Και όλα αυτά, χωρίς την επάρκεια «εργαλείων» από πλευράς διοίκησης, γιατί, αυτό είναι το «ζουμί» της υπόθεσης! Για το «ζουμί» όμως, δεν βλέπουμε να δόθηκε κάποια απάντηση! 


-Γιατί δεν γίνεται ανανέωση του στόλου; (Φυσικά δεν φταίνε οι εργαζόμενοι γι αυτό).

-Γιατί ο Δήμος Ιλίου με το οικονομικό αποθεματικό που διαθέτει, έχει έναν από τους πιο γερασμένους στόλους στην Αττική; (Ούτε για αυτό φταίνε οι εργαζόμενοι).

-Γιατί ο Δήμος Ιλίου έχει μείνει πίσω σε αυτό που λέγεται διαλογή στην πηγή; (Επίσης και για αυτό, δεν φταίνε οι εργαζόμενοι).

-Μήπως, στο πίσω μέρος του μυαλού κάποιων, υπάρχει ο σχεδιασμός σταδιακής απαξίωσης της καθαριότητας του Δήμου Ιλίου, ώστε η κατάσταση να φτάσει στο απροχώρητο και να δοθεί με ευκολία η αποκομιδή των απορριμμάτων σε ιδιώτες; (Ούτε εδώ πήραμε κάποια απάντηση)

Για όλα τα παραπάνω, περί άλλα τυρβάζει η διοίκηση του Δήμου Ιλίου, αφού αποκλειστικά είναι ευθύνη δικιά της και όχι των εργαζομένων! Επίσης κάτι ακόμα. Δεν αναφέραμε πουθενά ότι βρωμάει όλο το Ίλιον, αλλά το πρόβλημα υπάρχει σε περιοχές εκτός κέντρου και δεν είναι μόνο οι συγκεκριμένες περιοχές που φάνηκαν από τις φωτογραφίες. Κάντε υπομονή, υπάρχουν και άλλες φωτογραφίες από άλλες περιοχές και εδώ δανειζόμαστε το σλόγκαν της Περιφερειάρχη με μια μικρή αλλαγή στην τελευταία λέξη...#This_is_not_fake_photos. Τέλος, θα συμφωνήσουμε με την τελευταία φράση της ανακοίνωσης που λέει ότι «ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΛΕΣ» και αυτό είναι απόλυτα σωστό, γιατί στο θέμα της καθαριότητας και των απορριμμάτων...Έρχονται πολλές θύελλες!

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Ιλίου.

Πιο Δημοφιλή