ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 20 Μαρτίου 2018 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στον δωρεάν Αιματολογικό και Ουρολογικό έλεγχο που πραγματοποίησε ο Δήμος Ιλίου, την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018,

στο Δημαρχιακό Μέγαρο «Βασίλειος Κουκουβίνος», στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Νεφρού, με στόχο την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση Νεφρολογικών Παθήσεων.
Συγκεκριμένα, 334 άτομα υποβλήθηκαν σε αιματολογική και ουρολογική εξέταση, στοχευμένη στη διάγνωση Νεφρολογικών Παθήσεων και για τα αποτελέσματα θα ειδοποιηθούν εγγράφως τις επόμενες ημέρες από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν με την ευγενική προσφορά της Μονάδας Χρόνιας Αιμοκάθαρσης MEDIFIL, στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:
«Η πρόληψη σώζει ζωές, για το λόγο αυτό, υλοποιούμε πλήθος εξετάσεων που στοχεύουν αφενός στην προαγωγή της υγείας των πολιτών, αφετέρου στην ευαισθητοποίησή τους στο σοβαρό ζήτημα της πρόληψης. Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά παθήσεις που στα πρώτα τους στάδια είναι ασυμπτωματικές, όπως οι νεφρολογικές, ο έλεγχος κρίνεται μείζονος σημασίας, για την αντιμετώπιση των ολοένα αυξανόμενων περιστατικών χρόνιας νεφρικής νόσου.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι στηρίζουν την προσπάθεια που καταβάλλουμε, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουμε τους συνανθρώπους μας και να τους βοηθήσουμε να κάνουν την πρόληψη τρόπο ζωής.»

Πιο Δημοφιλή