ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 19 Μαρτίου 2018 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Ο Δήμος Ιλίου συμμετείχε στο 6ο Smart Cities Conference, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018, στο Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς και

περιλάμβανε τοποθετήσεις θεσμικών εκπροσώπων σχετικά με την Ελληνική και την Ευρωπαϊκή στρατηγική για τις «ευφυείς» πόλεις.
Συγκεκριμένα, στο Συνέδριο, ο Δήμος Ιλίου παρουσίασε την «έξυπνη» στρατηγική του και τις καλές πρακτικές που υλοποιεί στον Κοινωνικό Τομέα, με το θέμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Κοινωνικής Υπηρεσίας ενός Δήμου. Το Παράδειγμα του Δήμου Ιλίου», το οποίο ανέπτυξε η τ. Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας Ανδριάνα Αλεβίζου, στο πλαίσιο της θεματολογίας «Health & Social Care e-Services: Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Τηλεπικοινωνιών για την Υγεία και τη Βελτίωση της Ζωής των Πολιτών».
Αξίζει να σημειωθεί ότι, η συμμετοχή στο Συνέδριο έρχεται σε συνέχεια του Χρυσού (Gold) Βραβείου Βιώσιμης Πόλης (Liveable City) στον Τομέα της Υγείας, που απέσπασε ο Δήμος Ιλίου στον διαγωνισμό Best City Awards τον Οκτώβριο του 2017, για την πρωτοπόρα διαδικτυακή εφαρμογή «Νοιάζομαι» (http://www.ilionsocial.gr/), που δημιούργησε με στόχο την εύκολη πρόσβαση και την ταχύτερη εξυπηρέτηση των Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:
«Η συμμετοχή μας στο Συνέδριο επιβραβεύει τη ψηφιακή πολιτική που ακολουθούμε και στον Κοινωνικό Τομέα, καθώς καταβάλλουμε μια διαρκή προσπάθεια, προκειμένου να αναβαθμίσουμε τις δομές μας, να οικοδομήσουμε μια αμφίδρομη επικοινωνία με τους πολίτες και να εφαρμόσουμε καλές πρακτικές για μια βιώσιμη πόλη, στην εποχή της πληροφορίας και του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.»

Πιο Δημοφιλή