ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 20 Ιανουαρίου 2018 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Στη συνάντηση Δημάρχων στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος,

ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Υπουργού Κώστα Γαβρόγλου για τη δημιουργία Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου:
«Η πρωτοβουλία του Υπουργού Παιδείας να καλέσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε αυτήν τη συζήτηση ήταν πολύ σημαντική, καθώς κάτι τέτοιο σπανίζει και η Κεντρική Διοίκηση συνηθίζει να αποφασίζει για θέματα που μας αφορούν, χωρίς να προηγηθεί διαβούλευση.
Θα στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια, με κάθε τρόπο, όπως και όλες όσες στοχεύουν στη βελτίωση ζωής των πολιτών και στην προοπτική των Δήμων μας.
Η δημιουργία Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής βρίσκεται σε πολύ θετική κατεύθυνση, αφού πρόκειται για την αναβάθμιση των ΤΕΙ Πειραιά και Αθήνας σε Πανεπιστήμιο, που θα δημιουργήσει νέες δομές, οι οποίες θα συνδεθούν με τη ζωή των πόλεων και θα εξυπηρετήσουν πολλές ανάγκες των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.
Στον Δήμο Ιλίου υπάρχουν εγκαταστάσεις, που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν Τμήμα του Πανεπιστημίου και θα σταθούμε αρωγοί στην υλοποίηση του εγχειρήματος.
Παράλληλα όμως, η κυβέρνηση θα πρέπει να δημιουργήσει προϋποθέσεις και προοπτικές ανάπτυξης, προκειμένου οι επιστήμονες που αποφοιτούν από τα Πανεπιστήμια της χώρας να ενταχθούν στην αγορά εργασίας, σε θέσεις που αφορούν τον τομέα τους.»

Πιο Δημοφιλή