ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 13 Ιανουαρίου 2018 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Τους τελευταίους μήνες έχουμε καταγγελίες πολλών κατοίκων του Δήμου Ιλίου για κατασχέσεις χρηματικών ποσών από μικροκαταθέσεις που έχουν στις τράπεζες,

ή από λογαριασμούς συντάξεων για οφειλές προς τον δήμο Ιλίου. Σε σχετική ερώτηση της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΙΛΙΟΥ η απάντηση της διοίκησης ήταν: « από την στιγμή που τα πρόστιμα έχουν βεβαιωθεί ο Δήμος δεν έχει καμία συμμετοχή, αλλά οι υπηρεσίες οφείλουν να εναρμονισθούν με τον νόμο της Κυβέρνησης και αν έπραττε διαφορετικά θα ήταν υπόλογη έναντι του νόμου ». Η διοίκηση του Δήμου λέει την μισή αλήθεια προσπαθώντας να βγάλει από πάνω της τις ευθύνες της φορομπηχτικής πολιτικής της. Η διοίκηση του Δήμου δεν λέει ότι οι κατασχέσεις λογαριασμών έχουν να κάνουν με πρόστιμα σε δημότες που αφορούν κλάδεμα δένδρων που πραγματοποίησαν δημότες του Ιλίου επειδή δεν γνώριζαν οι περισσότεροι την διαδικασία , και από πρόστιμα από αφισοκολλήσεις 10-15 αυτοκόλλητα για κλειδαριές ή για μεταφορές. Τα πρόστιμα αυτά κυμαίνονται από 500-2000 EURO. Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΙΛΙΟΥ έχει καταγγείλει αυτή την πρακτική στο Δημοτικό συμβούλιο , που σε εποχή καταλήστευσης του λαϊκού εισοδήματος και των συντάξεων από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έρχεται και την επιδεινώνει η πολιτική του δήμου Ιλίου. Τα κροκοδείλια δάκρυα της Διοίκησης του δήμου δεν πείθουν πια κανέναν, γιατί ουσιαστικά η πολιτική της είναι η εξασφάλιση εσόδων μέσω της φορολογίας και των προστίμων.

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΙΛΙΟΥ

Πιο Δημοφιλή