ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 2017 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, αποτελεί μια καινούργια αρχή, με νέες προσδοκίες για το μέλλον.

Κρατώντας ό,τι καλύτερο από αυτήν που πέρασε, με εφόδιο τις διαχρονικές ανθρώπινες αξίες, με ενότητα και αποφασιστικότητα, είμαι σίγουρος ότι το 2018 θα αποτελέσει την ευκαιρία για την ανάδειξη των στοιχείων της κοινωνίας μας που την καθιστούν δυνατή, με προοπτική και ελπίδα για το μέλλον.
Αναλαμβάνοντας ο καθένας το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί, πρέπει να εργαστούμε όλοι μαζί για μια πιο δίκαιη, πιο δημοκρατική και πιο αρμονική κοινωνία, αφήνοντας πίσω αυτά που μας χωρίζουν, κρατώντας ό,τι μας ενώνει, δημιουργώντας, έτσι, ισχυρά εφαλτήρια προόδου.
Η πολιτεία, οφείλει να δείξει έμπρακτα στον υπερήφανο Ελληνικό λαό την έξοδο από την οικονομική κρίση, να δώσει τέλος στην αβεβαιότητα, να διασφαλίσει την ευημερία και την αξιοπρέπειά του, αποδεικνύοντας ότι οι κόποι και οι θυσίες του έχουν αντίκρισμα.
Θα ήθελα να απευθύνω τις θερμότερες ευχές μου για υγεία, ελπίδα, αισιοδοξία για το μέλλον της πατρίδας μας και το 2018 να φέρει πολλά θετικά μηνύματα για τη χώρα μας.
Ο Δήμαρχος Ιλίου
Νίκος Ζενέτος

Πιο Δημοφιλή