ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 21 Νοεμβρίου 2017 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Ο Δήμος Ιλίου στον «χορό» των δημοσκοπήσεων

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «Pitsounicity.gr», «τρέχει» δημοσκόπηση αυτή την στιγμή στον Δήμο Ιλίου από εταιρεία μετρήσεων των Αθηνών.

Όσοι δέχθηκαν τηλεφώνημα μέχρι στιγμής και είναι αρκετοί κάτοικοι του Δήμου Ιλίου, κλήθηκαν να απαντήσουν για το αν έχουν θετική ή αρνητική γνώμη για μια λίστα από δημοτικούς συμβούλους. Επίσης ρωτήθηκαν πολλοί πως κρίνουν το έργο της σημερινής δημοτικής αρχής, ενώ ακόμη τίθενται ερωτήματα όπως αν «είχαμε εκλογές σήμερα τι θα ψήφιζαν;»  Ο τρόπος που διεξάγεται η δημοσκόπηση πάντως δείχνει... συγκεκριμένη «παραγγελιά» από Δημοτικό Σύμβουλο ο οποίος ενδιαφέρεται να είναι ο επόμενος «οικοδεσπότης» του Δημαρχιακού Μεγάρου «Βασίλης Κουκουβίνος».... Το θέμα είναι, μετά το πέρας της δημοσκόπησης, θα μάθουμε....τα αποτελέσματα;

Πιο Δημοφιλή