ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 03 Οκτωβρίου 2017 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας για την Τρίτη Ηλικία την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017,
ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος απευθύνει το ακόλουθο μήνυμα:

  «Η συμβολή των ατόμων της Τρίτης Ηλικίας στην κοινωνία είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της. Με τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους συνιστούν ένα ζωντανό, ουσιαστικό και ενεργό κύτταρό της, την αξία του οποίου οφείλουμε να αναγνωρίσουμε. Πρόκειται για μαχητές της ζωής, που φτάνουν σε αυτήν την ηλικία μέσα από καθημερινούς αγώνες και προσωπικές υπερβάσεις.

Παρά τα προβλήματα που σήμερα αντιμετωπίζουν, από τη μείωση των συντάξεων και την ελλιπή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, συνεχίζουν τη μάχη της ζωής, στηρίζοντας τους νεότερους, αποτελώντας τον συνδετικό κρίκο με τα ιδανικά και τις αξίες της πατρίδας μας, καθώς και ένα φωτεινό παράδειγμα για όλους μας.

Τους οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ», γιατί συνεχίζουν να προσφέρουν πολλά στη χώρα μας. 

Στον Δήμο Ιλίου, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να εξασφαλίσουμε την αξιοπρεπή διαβίωσή τους και την ενεργή τους συμμετοχή στην κοινωνία.
Ό,τι όμως και να κάνουμε για την Τρίτη Ηλικία, είναι λίγο μπροστά στην προσφορά της. Το μήνυμα που θα ήθελα να αποστείλω, είναι ότι τους ανθρώπους αυτούς θα πρέπει να τους τιμούμε κάθε ημέρα και στιγμή της ζωής μας.»

Πιο Δημοφιλή