ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 2017 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Από αλλού το περιμέναμε...μέσω Λαυρίου μας ήρθε για το Ίλιον. 


Το λέμε αυτό, επειδή βρεθήκαμε την Κυριακή το μεσημέρι καλεσμένοι στο όμορφο Λαύριο σε τραπέζι που είχε οργανώσει διευθυντικό στέλεχος πολιτικού γραφείου και εκεί βγάλαμε «λαυράκι» που αφορά τον Δήμο Ιλίου.

Με απλά λόγια, η παρέα αποτελούνταν κυρίως από στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σχεδόν από όλη την Αττική, ανάμεσά τους και αρκετά γνωστά ονόματα από την Δυτική Αθήνα. Στην παρέα ήταν και ένα κύριος, γνωστός στο Ίλιον με τον οποίο επί τη ευκαιρία πιάσαμε κουβέντα και από εκεί βγάλαμε το «λαβράκι» που προαναφερθήκαμε.

Ο κύριος αυτός είναι ελεύθερος επαγγελματίας και δεν έχει εκθέσει ποτέ το εαυτό του σε εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης, παρ όλα αυτά ασχολείται ενεργά με τα κοινά της περιοχής του Δήμου Ιλίου. Για να μη μακρηγορούμε, μας το είπε ευθέως : «Ξέρεις, με πιέζουν πολλοί δικοί μου να βάλω υποψηφιότητα για Δήμαρχος στο Ίλιον, και το σκέφτομαι, ποια είναι η γνώμη σου;» Αφού μας είπε ότι το σκέφτεται σοβαρά, εμείς ως οφείλαμε, του είπαμε να μην βιαστεί να ανακοινώσει τίποτα και να περιμένει έως ότου ψηφιστεί ο νόμος. Ο ίδιος βέβαια μας είπε, ότι ναι αυτό θα κάνει αλλά θα συνεχίσει να συναντά κόσμο και να καταγράφει τα προβλήματα στο Δήμο, κάτι που μας βρήκε σύμφωνους και κλείσαμε ραντεβού, αυτή την φορά στη περιοχή της Δυτικής Αθήνας, για να μιλήσουμε εκτενέστερα, καθώς ενδιαφέρεται να μάθει και για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων.
Όλα καλά μέχρι εδώ και από ότι φαίνεται, το παιχνίδι έχει ανοίξει και στο Δήμο Ιλίου και αν σκεφτεί κανείς ότι μέχρι στιγμής μαζεύονται κάπου 7 παρατάξεις μαζί με αυτή του Δημάρχου, καταλαβαίνει κανείς τι θα γίνει με την ψήφιση του νομοσχεδίου που ως φαίνεται, ευνοούνται οι μικρές παρατάξεις.  
Βέβαια, από ότι έχουμε πληροφορηθεί, οργανώνεται από καιρό εν κρυπτώ και άλλη μια ομάδα στο Ίλιον (μέσα στις 7 είναι) που αποτελείτε από παλιά στελέχη της σημερινής αλλά και της προηγούμενης διοίκησης...οπότε τα «καλύτερα» έρχονται και για το Ίλιον...!

Πιο Δημοφιλή