ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2017 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

«Επιστολή» - καταγγελία απέστειλαν πολίτες του Δήμου Ιλίου στο «Pitsounicity.gr» για την μη ολοκλήρωση έργου σε γήπεδοστη

περιοχή του Αγίου Νικολάου που χρησιμοποιεί ομάδα βόλεϊ. Εμείς ως είχαμε υποχρέωση, επικοινωνήσαμε με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιλίου  Γιώργο Λιόση, όπου εξήγησε για ποιο λόγο δεν έχει παραδοθεί το έργο. Ακολουθεί παρακάτω η καταγγελία των πολιτών και η απάντηση του κ. Λιόση.

Καταγγελία : «Καλησπέρα σας... Σας στέλνω ένα θέμα, αθλητικού περιεχομένου που αντιμετωπίζουμε στο Ίλιον και χρειαζόμαστε τη βοήθεια σας... Στη περιοχή του Αγ.Νικολαου δραστηριοποιείται ένας σύλλογος εδώ και 2 έτη σε ένα γήπεδο που ήταν εγκαταλελειμμένο εδώ και 8χρονια... Ο σύλλογος το μάζεψε σε μεγάλο βαθμό και ο κόσμος της περιοχής τους στήριξε... Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αριθμεί σε 2 έτη 200+ ακαδημίες στο άθλημα μόνο του βόλεϊ... Το καλοκαίρι αυτό ο Δήμος έδωσε το γήπεδο σε εργολάβο για την επισκευή του δαπέδου και έκτοτε μέχρι και τώρα ο κόσμος του συλλόγου βρίσκεται σε πάγο λόγω εργασιών... Βέβαια οι εργασίες είχαν τελειώσει από της 7 Αυγούστου και οι ιθύνοντες του δήμου θυμήθηκαν ότι δεν έχουν γίνει κάποιες εργασίες στο γήπεδο σωστά... Και μέχρι τώρα είναι σε διαπραγμάτευση με τον εργολάβο...οι δουλειές αυτές είναι η μη διαγράμμιση του γηπέδου βόλεϊ που είναι και το άθλημα που ασχολείται ο σύλλογος και δεύτερον η αντικατάσταση μιας μπασκέτας που ήταν στη σύμβαση... Ο δήμος το μόνο που μας λέει είναι ότι ο εργολάβος θα μπει από εβδομάδα σε εβδομάδα... Έχουμε βαρεθεί τις υποσχέσεις τους και επιθυμούμε να βγει ένα τόσο ζωτικής σημασίας της γειτονιάς, μας σε μια έγκυρη σελίδα όπως η δικιά σας... Περιμένω νέα σας για την δημοσίευση της κατάστασης!!!»

Γιώργος Λιόσης : «Ο λόγος που δεν έχει παραδοθεί το γήπεδο, είναι επειδή ο εργολάβος έχει κάνει κακοτεχνίες και ο Δήμος Ιλίου τον αναγκάζει να το φτιάξει και να το παραδώσει σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τα σχέδια της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου. Αναμένεται από μέρα σε μέρα να μπει ο εργολάβος να διορθώσει τις κακοτεχνίες, ώστε να παραδοθεί το γήπεδο στην ομάδα.» 

Πιο Δημοφιλή