ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 28 Αυγούστου 2017 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

«Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμότερα συγχαρητήριά μου στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων
στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

της χώρας μας για την επίτευξη των στόχων τους και να τους ευχηθώ από καρδιάς να έχουν μια εποικοδομητική φοιτητική πορεία και καλή σταδιοδρομία στη συνέχεια.

Η επιτυχία αυτή δικαιώνει και επιβραβεύει τους κόπους των μαθητών και των οικογενειών τους, ύστερα από μια δύσκολη διαδρομή και επίπονες προσπάθειες. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους, καθώς και στους εκπαιδευτικούς της πόλης μας για τη στήριξη των μαθητών και μέσα από τα Κοινωνικά Φροντιστήρια του Δήμου μας, τη μεθοδικότητα που ακολούθησαν, η οποία τους οδήγησε στην επιτυχία.

Με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ολοκληρώνεται και επίσημα ο κύκλος για τους απόφοιτους της Δευτεροβάθμιας.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, είμαστε υπερήφανοι για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου μας και σε όσους δεν πέτυχαν τους στόχους τους, θα ήθελα να επισημάνω ότι η ευτυχία δεν είναι ταυτόσημη με την επιτυχία. Οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι μία από τις πολλές ευκαιρίες που θα συναντήσουν.

Το καινούργιο ταξίδι που ξεκινά από σήμερα, για τις νέες και τους νέους, χρειάζεται θέληση, επιμονή, αισιοδοξία και θάρρος, προκειμένου να αναγνωρίσουν τις ευκαιρίες, να αξιοποιήσουν τις πολλές δυνατότητες που ακολουθούν και να αναζητήσουν με σύνεση τις εναλλακτικές επιλογές που τους επιφυλάσσει η ζωή.

Στον δρόμο προς την ενηλικίωση και την ολοκλήρωση του ατόμου, η ευτυχία έρχεται μέσα από την προσωπική και πνευματική εξέλιξη, η οποία περιλαμβάνει τη θαρραλέα και δυναμική διεκδίκηση ενός καλύτερου μέλλοντος σε όλα τα επίπεδα.

Εύχομαι καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία σε ό,τι αποφασίσουν να ασχοληθούν.»
Ο Δήμαρχος Ιλίου

Νίκος Ζενέτος

Πιο Δημοφιλή