ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 06 Ιουλίου 2017 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

*«Αιρετοί Έν Δράση»


Χωρίς καμία διάθεση «αγιογραφίας» και «αγιοποίησης» της Ανδριάνας  Αλεβίζου, πιστεύουμε ότι κάποια πράγματα πρέπει να αναγνωρίζονται και να λέγονται με το όνομά τους.

Πέρα από τις όποιες διαφωνίες και κριτικές του παρελθόντος που όπως είναι φυσικό συμβαίνουν στον πολιτικό χώρο, (εξ άλλου δεν υποστηρίζουμε ότι όλα τα έκανε τέλεια, υπήρχαν και αστοχίες), οφείλουμε να αναγνωρίσουμε σε μεγάλο βαθμό, την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε η κ. Αλεβίζου, ώστε η «Κοινωνική Υπηρεσία» του Δήμου Ιλίου να είναι μέχρι πρότινος,  μια από τις κορυφαίες και αναγνωρισμένες στην Ελλάδα για το έργο τους.

Τα πρώτα δυόμιση χρόνια της νέας διοίκησης που ανέλαβε τα ηνία του Δήμου, η «Κοινωνική Υπηρεσία» με την καθοδήγηση της κ. Αλεβίζου, «πέταγε» στην κυριολεξία με πλούσιες δράσεις, εν αντιθέσει τώρα που στο «τιμόνι» της βρίσκεται ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος και «ασθμαίνει» βαρέως. Γεγονός είναι, ότι πέρα από δυο τρεις μεμονωμένες περιπτώσεις μικροεκδηλώσεων, δεν έχει να επιδείξει τίποτα πρωτοπόρο τους πρώτους 6 μήνες! Απεναντίας με το «καλημέρα» σας, «χρεώνεται» στον κ. Χαραλαμπόπουλο και η φυγή του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, που ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος, δεν μπόρεσε να κάνει κάτι, για να αποτρέψει αυτό το γεγονός.


Εάν ανατρέξει κάποιος πίσω, στα δελτία τύπου του Δήμου την αντίστοιχη περίοδο επί Αντιδημαρχίας Ανδριάνας Αλεβίζου, θα διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τι εννοούμε. Πλούσια δράση, με εγκαίνια δομών, κοινωνικές δράσεις, ημερίδες-εκδηλώσεις κλπ, συνθέτουν το παζλ της επιτυχίας που είχε η κ. Αλεβίζου στον τομέα αυτό. Δικαιολογημένα λοιπόν κάποιοι στο Ίλιον, λένε και ξανά λένε, ότι η «Κοινωνική Υπηρεσία» του Δήμου Ιλίου έχασε την αίγλη που είχε και εδώ φαίνεται το δυσαναπλήρωτο κενό που άφησε η κ. Αλεβίζου φεύγοντας από την θέση αυτή και μάλλον ως φαίνεται, έχουν δίκιο. Τους λόγους που δεν συνέχισε να βρίσκεται στην θέση αυτή η κ. Αλεβίζου, δεν τους γνωρίζουμε και δεν μας ενδιαφέρει να τους μάθουμε.

Όσο για τον κ. Χαραλαμπόπουλο, έχουμε την εντύπωση, ότι από το πόστο της Καθαριότητας θα είχε πολλά περισσότερα να προσφέρει, από ότι στην «Κοινωνική Υπηρεσία». Κάτι που συζητείται έντονα στο Ίλιον τον τελευταίο καιρό, ακόμα και από συναδέλφους του, που  δεν διστάζουν να κάνουν συγκρίσεις  μεταξύ αυτού και της κ. Αλεβίζου, ενώ λένε χαρακτηριστικά : «ο Γιάννης δεν μπορεί να αποδώσει τα αναμενόμενα...»

*Μια νέα στήλη κάνει την εμφάνιση της στην ιστοσελίδα μας, με τίτλο «Αιρετοί Έν Δράση» που θα αφορά Αυτοδιοικητικά πρόσωπα και υπηρεσίες από όλη την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α+Β βαθμού, αλλά και αυτούς που με τον τρόπο τους, παίζουν ρόλο και επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών. Ξέρουμε εκ των προτέρων, ότι κάποιους θα δυσαρεστήσουμε και κάποιους θα προβληματίσουμε, ενώ κάποια θέματα από αυτά, θα μεταφέρονται και στο κανάλι «Kontra CHANNEL» στην εκπομπή «Χώρα Έν Καμίνω». Βέβαια, οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε, ότι οποιαδήποτε διαφωνία, διαμαρτυρία, η απάντηση στα κείμενα της «στήλης», είμαστε υποχρεωμένοι να δημοσιεύσουμε εφ όσων σταλεί στο mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πιο Δημοφιλή